To je to što me zanima!

Pale zaruke na koncertu Marka Perkovića Thompsona! Par se poljubio pa krenulo slavlje...

Momak je pred svima zaprosio svoju djevojku, a ona mu je odgovorila potvrdno. Poslije su se poljubili pa je krenulo i slavlje
Vidi originalni članak

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Dugopolju mnogi će pamtiti zbog delirija koji je nastao kada je Thompson zapjevao neke od svojih najpopularnijih izvedbi, a jedan par pamtit će ga po zarukama.

Kako javlja Dalmacija Danas, oko 22 sata dogodile su se zaruke na koncertu. Momak je pred svima zaprosio svoju djevojku, a ona mu je odgovorila potvrdno. Poslije su se poljubili pa je krenulo i slavlje.

PRIVREMENA PRAVILA Thompson večeras nastupa u Dugopolju: Policija objavila upozorenja, sve će i snimati

Thompsonu se na pozornici pridružio i šibenski biskup Ante Ivas koji je autor pjesme 'Maranata', javlja Dalmatinski portal.

POJAVIO SE S MAČEM FOTO Baklje, zastave i euforija: Thompson u Dugopolju održao svoj drugi samostalni koncert!

Podsjetimo, Marko Perković Thompson večeras je pripremio koncert na stadionu 'Hrvatski vitezovi' u Dugopolju što je njegov drugi samostalni koncert nakon dvogodišnje pauze.

Prije samog koncerta, publika je u glas pjevala velike hitove Olivera Dragojevića 'Cesaricu' i 'Ispod sunca zlatnoga', 'Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj' grupe Daleka obala te 'Dalmatinac sam' Mladena Grdovića.

STADION 'HRVATSKI VITEZOVI' Pogledajte gužvu uoči koncerta Thompsona u Dugopolju, fanovi stigli čak tri sata prije početka...

Nedavno je održao koncert na stadionu 'Gospin dolac' u Imotskom, gdje je njegov dolazak bio popraćen bakljadom. Ulaznice su za taj spektakl rasprodane u samo nekoliko sati. Prije toga, pjevač je nastupio kao gost Draženu Zečiću i Mati Buliću

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Povišica od dve iljade 17.08.2024.

    Imaju li pravo na crkveni razvod?

  • ČA1 17.08.2024.

    Seljačine!

  • đovanoti 17.08.2024.

    bal vampira i valkira

Komentiraj...
Vidi sve komentare