To je to što me zanima!

P. Diddyju pronašli tisuću bočica baby ulja i lubrikanata, 50 Cent iskoristio priliku za ismijavanje

Reperu su iz domova zaplijenili više od tisuću bočica ulja za bebe i lubrikanata. Reper 50 Cent, s kojim je Diddy godinama u sukobu, iskoristio je priliku da se našali na račun kontroverznog repera...
Vidi originalni članak

Objavljena je optužnica protiv kontroverznog repera Seana Diddyja Combsa, poznatijega kao P. Diddy. Njega su FBI-jevi agenti uhitili u ponedjeljak u New Yorku, a terete ga za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana uz prostituciju. No kako je objavljena optužnica, tako su počela curiti i šokantna otkrića.

Reperu su iz domova zaplijenili više od tisuću bočica ulja za bebe i lubrikanata. Optužbe navode da je prisiljavao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama dok nisu bile toliko iscrpljene da im je bila potrebna intravenozna terapija. Žrtvama je, prema navodima, davao droge poput ketamina, MDMA i BHB-a.

DUGOTRAJNO SASLUŠANJE Odbili mu jamčevinu: P. Diddy ostaje u pritvoru, terete ga za pranje novca i trgovinu ljudima

- Rezervirali su hotelske sobe i opskrbili ih zalihama, uključujući drogu, baby ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvjetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih - rekao je državni odvjetnik Damian Williams, kako prenosi britanski Daily Mail.

Dodao je da je Diddy postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali “Freak Offs”, i počeo mahati vatrenim oružjem. Također su zaplijenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Miamiju. Oružje je bilo rastavljeno na dijelove uz spremnike sa streljivom.

Tužitelji su istaknuli da oružje dokazuje kako Diddy predstavlja prijetnju društvu te su zatražili da ostane u pritvoru bez mogućnosti jamčevine do suđenja. Dok je sutkinja Robyn F. Tarnofsky čitala optužbe za reketarenje i trgovinu ljudima, Diddy je mirno sjedio bez ikakve reakcije, nakon čega je izjavio da se ne smatra krivim.

PRETRESLI MU NEKRETNINE Duga povijest nasilja: P. Diddy se tukao, nosio oružje, a onda su se zaredale teške optužbe...

Njegov pravni tim ponudio je jamčevinu u iznosu od 50 milijuna dolara, uključujući Diddyjevu vilu u Miamiju, vrijednu 48 milijuna dolara, te kuću njegove majke, procijenjenu na 2 milijuna dolara, ali sud je odbio ponudu, pa će Diddy ostati u pritvoru do početka suđenja.

Reper 50 Cent, s kojim je Diddy godinama u sukobu, iskoristio je priliku da se našali na njegov račun nakon gostovanja u emisiji.

NAVODNO JE BILA SEKSUALNA RADNICA 50 Cent saznao da mu se bivša spominje u tužbi protiv Diddyja: 'Tražit će skrbništvo nad sinom'

“Ovdje sam u dobrom društvu Drew Barrymore i nemam 1000 bočica lubrikanta kod kuće”, napisao je na X-u reper nakon gostovanja u talk showu 'The Drew Barrymore Show'. Diddy i 50 Cent godinama su u zavadi, koja se ponovno rasplamsala usred Diddyjevih pravnih problema.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Medimurje- 18.09.2024.

    očito skroz prolupao taj sugar Daddy...

  • mars7 18.09.2024.

    Nitko ga ne voli uvijek je bio bahat

Komentiraj...
Vidi sve komentare