To je to što me zanima!

P. Diddy traži da ga se pusti uz jamčevinu: Evo koliko je reper spreman 'iskeširati' za slobodu

Diddyjev pravni tim tvrdi da je predstavio kompletan paket jamčevine koji uključuje kućni pritvor s GPS nadzorom, zabranjen pristup internetu ili telefonima, nadzor od 24 sata...
Vidi originalni članak

Seana Combsa (54), poznatijeg kao P. Diddy tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. On se izjasnio nevinim po navedenim točkama optužnice u kojoj se navodi da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks zabavama i drogiranje. Reper je u rujnu završio iza rešetaka, a njegov pravni tim podnio je treći zahtjev za puštanje na slobodu, piše Page Six. 

CARSTVO SE URUŠAVA Sve što trebate znati o slučaju P. Diddyja: Kralj 'bijelih zabava' je sada postao pravi princ tame...

Dvaput su mu odbili jamčevinu za puštanje na slobodu, a reperov tim traži hitno puštanje uz odgovarajuće uvjete jamčevine. Navode navodne nedovoljne dokaze za pritvor i pravne greške u odluci suda. 

Tužitelji su zabrinuti da bi Combs mogao zastrašivati svjedoke i ometati slučaj sa slobode te su sugerirali da postoji rizik od bijega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju stranih medija, reper je spreman platiti do 50 milijuna dolara kao jamčevinu, te nudi svoju vilu u Miamiju koja je vrijedna 48 milijuna dolara i dom svoje majke. 

REPER IZA REŠETAKA Oglasila se majka P. Diddyja: 'Izložen je linču javnosti, ali on nije čudovište! Srce mi se slama'

Diddyjev pravni tim tvrdi da je predstavio kompletan paket jamčevine koji uključuje kućni pritvor s GPS nadzorom, zabranjen pristup internetu ili telefonima, nadzor od 24 sata, zabranu ženskih posjeta osim obitelji i majki njegove djece, te tjedno testiranje na droge.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • državnineprijatelj01 09.10.2024.

    Da nije osjetio da mu polako rade o glavi i da sat radi tik-tak, tik-tak.

  • MijinBarba 09.10.2024.

    Bieber će mu platiti jamčevinu a ovaj će mu to noću u naturi vratiti 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare