To je to što me zanima!

P. Diddy dobio je 100 milijuna dolara kazne za zlostavljanje

Presudu je u ponedjeljak na virtualnom sudskom ročištu dodijelio sudac okružnog suda Lenawee, nakon privremene zabrane Diddyjeva prilaska Derricku Leeu Cardello-Smithu (51)
Vidi originalni članak

Sean Diddy Combs (54) od početka godine suočava se s teškim optužbama za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima u nekoliko slučajeva, a Variety javlja da je protiv repera donesena 'presuda zbog ogluhe' sa zahtjevom za naknadu štete od 100 milijuna američkih dolara.

KONTROVERZNI REPER Nova optužba protiv Diddyja, javio se i njegov odvjetnik...

Presudu je u ponedjeljak na virtualnom sudskom ročištu dodijelio sudac okružnog suda Lenawee, nakon privremene zabrane Diddyjeva prilaska Derricku Leeu Cardello-Smithu (51).

Inače, Derrick trenutno i sam služi zatvorsku kaznu, a sudac ga opisuje kao 'zatvorenika iz Michigana poznatog po svojoj dugoj povijesti izazivanja pravosudnog sustava građanskim tužbama'.

IZNENADIO PRATITELJE P. Diddy obrisao sve objave na Instagramu usred skandala

U tužbi se tvrdi da je Combs drogirao i seksualno napao Cardello-Smith 1997. na zabavi u Detroitu.

Diddyju ostaje mogućnost žalbe na presudu, no hoće li posegnuti za tim pravnim manevrom, još nije poznato. Ako se ne bude žalio, presuda postaje pravomoćna i morat će platiti odštetu od spomenutih 100 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 11.09.2024.

    Nije mi nikad bio drag

Komentiraj...
Vidi sve komentare