To je to što me zanima!

Ovotjednu 'Večeru za 5' zatvorit će najstarija kandidatkinja

Ruža je odlučila ekipu počastiti večerom napravljenom od zanimljivih sastojaka: paprike, teletine, tikvica, špinata, pršuta, batata i limuna
Vidi originalni članak

Osječki tjedan 'Večere za 5' zatvorit će najstarija kandidatkinja – osamdesetogodišnja Ruža Sekeraš. Ruža je komunikativna i aktivna, voli zabave i fešte i aktivna je u domu za umirovljenike, u kojem i živi. Voli vrtlariti i raditi kolače, a u show se prijavila na nagovor snahe, ali i kako bi upoznala nove ljude, družila se i kuhala za druge.

'VEČERA ZA 5' Nakon Mladenove večere nižu se kritike gledatelja: 'Drago mi je da nije prošao u vodstvo'

- Rođena sam u Bosni, a sa 16 godina sam došla u Osijek, gdje sam do dana današnjeg. Tu sam se zaposlila, upoznala supruga na poslu. Imamo tri sina, tri divne snahe i sedmero unučadi, najveće bogatstvo. Već sam 27 godina u mirovini. Suprug i ja već devet godina živim u domu za umirovljenike i oboje smo jako zadovoljni, sve nam odgovara. Tu smo sretni kao kod kuće - priča Ruža.

U 'Večeru za 5' se prijavila zbog druženja i kuhanja!

osvojio je 36 bodova Mladen poslužio ribu u dva slijeda, a najkritičniji je prema večeri bio Damir: Nije bilo slano

Ekipu je odlučila počastiti večerom napravljenom od zanimljivih sastojaka: paprike, teletine, tikvica, špinata, pršuta, batata i limuna.

"Sve je super, lijepo i ljudi koji vole teletinu, bit će im jako ukusno", ispričala je Ksenija. "To će biti prva liga, najest ćemo se pošteno, barem ja", zaključio je Antonio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare