To je to što me zanima!

Ovo su najveći koncerti koji su bili na zagrebačkom Hipodromu

U subotu navečer tisuće obožavatelja očekuju se na Hipodromu kako bi poslušali najveće hitove svjetske zvijezde Eda Sheerana. I ranije je ovo mjesto bilo domaćin velikim zvijezdama...
Vidi originalni članak

Velika glazbena zvijezda Ed Sheeran danas će imati koncert na zagrebačkom Hipodromu, a očekuje se na tisuće obožavatelja. Ulaz se otvara već u 16 sati, a iz Grada Zagreba su apelirali na sve koji dolaze da koriste javni prijevoz te su zbog sigurnosnih i organizacijskih razloga uspostavili privremenu regulaciju prometa o kojoj više možete pročitati OVDJE

Hipodrom je i ranije bio domaćin velikih svjetskih zvijezda. 

Koncert Metallice 2010. godine 

Čak 30.000 obožavatelja došlo je 16. svibnja .2010. godine na veliki koncert legendarne Metallice. Fanovi koji su bili još i danas pričaju priče o nevjerojatnoj količini blata koje se stvorilo na koncertu tog dana.

No, ni blato, a ni hladnoća i kiša, nisu ih spriječili obožavatelje da poslušaju legendarne hitove kao što su 'Enter Sandman', 'Nothing Else Matters' i druge u Zagrebu. 

PRIVREMENE PROMJENE Zbog koncerta Eda Sheerana na Hipodromu, od danas se uvodi posebna regulacija prometa

Red Hot Chilli Peppers nastupili 2012. 

Dvije godine kasnije, na Hipodromu je nastupio bend Red Hot Chilli Peppers, i to 29. kolovoza. Tada je na koncert stiglo oko 35.000 ljudi, a predgrupa legendarnim Peppersima bili su 2Chellos koji su na bisu s njima izveli i pjesmu 'Californication'. 

Dan nakon koncerta su se članovi benda fotografirali s fanovima u centru Zagreba, podijelili autograme te otišli dalje. 

Rolling Stonesi 1998. 

Rolling Stonesi su svoj drugi koncert u Hrvatskoj održali također u kolovozu, no 1998. godine. Na Hipodrom je tada stiglo oko 80.000 fanova, a koncert je trajao dva i pol sata. 

OČEKUJE SE TISUĆE OBOŽAVATELJA Ed Sheeran na Hipodromu: Ovo je regulacija prometa i pravila za fanove koji idu na koncert

Osim slavnih glazbenika, Hipodrom je u dva navrata ugostio i Papu. Milijun vjernika stiglo je 1994. godine na Hipodrom kako bi vidjeli i poslušali papu Ivana Pavla II., a 2011. godine tamo je došao papa Benedikt XVI. koji je održao euharistijsko slavlje pred 300.000 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Tona Kolar 11.08.2024.

    Bila sam na Stonesima i Metallici. Nije me začudilo što je odgovaralo i Edu.

  • statibi 10.08.2024.

    Marko vrijeme je

  • kid123 10.08.2024.

    Poslje koncerta Metallice sam u boxericama iso kuci bili smo mokri do gaca sto bi svijet reko. Sve mokre stvari su bile ku gepeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare