To je to što me zanima!

Ovo se ljeti nosi! Nikolina Pišek na zabavu stigla u rupičastoj haljini, sve 'bacila' u drugi plan

Nikolina Pišek je zablistala u uskoj haljini, ispod koje je nosila body u boji kože. U prvi plan je istaknula svoje raskošne atribute, a kosu je uredila u 'wet look'
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek pojavila se u utorak na jednom glamuroznom partyju u Zagrebu, a za večernji izlazak odabrala je efektnu odjevnu kombinaciju. Voditeljica je obukla crvenu, usku haljinu, koja je ukrašena neobičnim detaljima. Svojim outfitom se pohvalila na društvenim mrežama, a podijelila je nekoliko videa u obliku Instagram priče.

PITALI JE PRATITELJI Nikolina Pišek otkrila ljubavni status: 'Stvarno se ne žalim'

Pišek je zablistala u rupičastoj haljini, ispod koje je nosila body u boji kože. U prvi plan je istaknula svoje raskošne atribute, a kosu je uredila u 'wet look'. 

Za izlazak odlučila se za nešto jače nijanse, pa je oči naglasila šminkom plave boje. Društvo na partyju pravile su joj brojne kolegice, koje su zablistale u svojim kreacijama.

O SELIDBI U LUKSUZNU VILU Nikolina Pišek opet u problemu! 'Lagali su me, rekli su da će sve biti u redu. Ne vjerujte nikom...'

Nedavno je voditeljica otkrila ljubavni status. 

- Muškarci? O njima uvijek sve najbolje. Imam dobrih nekih muškaraca oko sebe, tako da ne žalim se. Ne fale. Možda emotivnog partnera nemam, ali imam puno kvalitetnih muškaraca oko sebe. Imam prijatelja - napisala je Pišek na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ilcommentatore 20.06.2024.

    EAT SHIT AND DIE!

  • dobar loš zao No1 19.06.2024.

    Sva je izbušena..

  • ksenijast 19.06.2024.

    ...rupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare