To je to što me zanima!

'Ovo jelo izgleda kao bara, a ima boju po namakanju čarapa'

ŽIRI NA MUKAMA U pokušaju da spoje nespojivo, kuhari amateri podbacili su u pripremi i počastili žiri još jednim nizom neuspjelih jela
Vidi originalni članak

Jedan od najomraženijih zadataka rezultirao je blagom stravom na tanjurima.  Tako su Tomislav Špiček, Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković po prvi put su probali odojka s tjesteninom i šparogama, koji su im servirale najveće klasičarke Barica i Ružica te aldente luk, novi izum Ćaleta i Žutog. Osim toga, najeli su se, po tko zna koji put, sirovog krumpira i bezukusnih variva.

UKRADENO ILI BAČENO? Drama: Kandidati će namirnice tražiti u dućanu, ali i u smeću

- Vi ste nam dali vodu od suhog mesa? Zato to ima boju po namakanju čarapa, a vizualno izgleda kao bara -  začuđeno je izjavio Mate koji nije mogao vjerovati da su si Loreta i Ivana dopustile takav propust i servirale prosječno loše varivo od suhog mesa i bulgura. Uz to, servirale su i presuhe kanelone, kojima je nedostajalo, ne biste vjerovali, vrhnja.

- Pogriješile smo, ali ljudi smo i griješimo! Treba znati kada im što paše, a kada ne paše. U nekim jelima ne treba biti puno vrhnja, a danas smo ga očito trebale više staviti -  kazala je Loreta, svjesna da su današnjih 10 bodova dobile isključivo zbog kakvih-takvih kanelona, a ne zbog juhe koja je zaslužila, kako priznaje, čistu nulu.

FIJASKO U KUHINJI Žiri nije zadovoljan: Tri dvojke za jela koja bi 'i pas odbio'...

Za razliku od simpatičnih Zadranki, koje su danas servirale najgora jela, ona najbolja došla su pred žiri od Nikoline i Otta

Mateja, Tomek i Mate pohvalili su ih za hrabrost što su uzeli meso boškarina, poznatog istarskog goveda, te su od njega pripremili ukusno pečeno jelo. Zbog toga su zaradili najveće ocjene u cijelom danu – tri osmice. S ukupnih 26 bodova, ovaj je mladi par ušao u vodstvo na bodovnoj ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • alladin_1 29.03.2018.

    kako mi je genijalan Ante, fenomenalna osobnost - odlično izdržava sve Martinine driblinge :)

  • 28.03.2018.

    Odojak sa tjesteninom????? Ovi sve bedastiji i pogubni za žiri koji bi mogao zaraditi čireve na želucima,gastritis i dr.

  • OpetMikiTrasi 28.03.2018.

    ima boju po namakanju čarapa....haha....a miris po starim cipelama, i okus po pizdi. Samo malo žuvkiše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare