To je to što me zanima!

Ovo je 'kraljica ketamina' koja je Perryju dala smrtonosni lijek: 'Išla je na Oscare kao zvijezda'

Ubrzo nakon što se Perry predozirao objavila je slike koje prikazuju njezin ekstravagantni način života, uključujući zabave i putovanje u Japan i Meksiko. Dan prije uhićenja otišla je kod frizera i obojila kosu u ljubičasto
Vidi originalni članak

Jasveen Sangha, koju su američki tužitelji prozvali 'kraljicom ketamina', jedna je od pet ljudi uhićenih zbog smrti zvijezde 'Prijatelja' Matthewa Perryja. Tužiteljstvo tvrdi kažu da su Perryja opskrbljivali ketaminom iskorištavajući njegovu ovisnost o drogama za zaradu.

Sanghi na teret stavljaju čak devet točaka optužnice, javlja BBC. Američko-britanska dvojna državljanka na sudu se pojavila u majici s natpisom Nirvana i rekla kako se ne smatra krivom. Odbili su njezin zahtjev za jamčevinu i ostaje u pritvoru do suđenja u listopadu.

U optužnici se navodi da je ketamin koji je Sangha dostavila Perryju uzrokovao njegovu smrt 24. listopada 2023. Ona je navodno  ketaminom opskrbljivala brojne ovisnike još od 2019. Njezin dom u sjevernom Hollywoodu bio je poput supermarketa za droge, rekao je Martin Estrada, američki tužitelj. Pretragom su tamo pronašli više od 80 bočica ketamina, zajedno s tisućama tableta metamfetamina, zatim kokain, Xanax...

Jet-set život

- Ona posluje samo s bogatim i slavnim osobama - citiraju riječi suoptuženika Erika Fleminga u optužnici.

Sangha je svoj jetsetterski život javno dijelila na društvenim mrežama. Družila se sa slavnim osobama, a jedan od njezinih prijatelja rekao je za Daily Mail da je bila i na dodjeli Zlatnih globusa i Oscara.

Ubrzo nakon što se Perry predozirao objavila je slike koje prikazuju njezin ekstravagantni način života, uključujući zabave i putovanje u Japan i Meksiko. Dan prije uhićenja otišla je kod frizera i obojila kosu u ljubičasto.

Tužitelji tvrde da je Sangha opskrbila Perryja ketaminom nakon što je drugi optuženik dr. Salvador Plasencia prvotno saznao da glumac želi nabaviti lijek. U sve je bio uključen još jedan liječnik, dr. Marka Chaveza, koji je prethodno vodio kliniku za odvikavanje od ketamina.

Tvrde da je dr. Plasencia također naučio Perryjevog pomoćnika Kennetha Iwamasu, koji je živio s Perryjem, kako mu dati ketamin.

U listopadu 2023., Sangha počela je opskrbljivati ​​Iwamasu ketaminom, a tužitelji kažu da je znala da bi ketamin koji je distribuirala mogao biti smrtonosan.

DETALJI POLICIJSKE ISTRAGE 'On im je bio brzi način zarade': Uhićeni liječnici i bliski suradnici u vezi smrti Matthewa Perryja!

- Optuženicima je više bilo stalo da profitiraju od gospodina Perryja nego do njegove dobrobiti - rekao je tužitelj Estrada.

Ako bude pravomoćno osuđena po svim točkama optužnice u Perryjevu slučaju, Sangha će se suočiti s minimalnom kaznom od 10 godina saveznog zatvora do mogućeg doživotnog zatvora, kaže ministarstvo pravosuđa.

Skrivila smrt i 2019.

Američke vlasti kažu da su također otkrile navodnu povezanost Sanghe s još jednom smrti od predoziranja iz 2019. godine.

Sudski dokumenti pokazuju da je znala za opasnosti ketamina nakon što ga je prodala kupcu po imenu Cody McLaury, koji je umro od predoziranja nakon što je kupio lijek. Prijavljeno je da ju je kontaktirao jedan od članova njegove obitelji, koji joj je poslao poruku: "Ketamin koji ste mu prodali ubio je mog brata. Naveden je kao uzrok smrti."

Nekoliko dana kasnije Sangha je, kažu istražitelji, navodno pretraživala na Googleu: "Može li ketamin biti naveden kao uzrok smrti?". Sangha će se sad morati suočiti s optužnicom i u tom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • mars7 17.08.2024.

    Netko je kriv

  • Vanessa89 17.08.2024.

    A jbg ipak su mu taj asistent i doktor osobno to ubrizgali,tako da mogu itekako bit optuženi

  • Jozoglumac1bis 17.08.2024.

    Zato je i Ultra propala …nitko nista za prodati nije imal

Komentiraj...
Vidi sve komentare