To je to što me zanima!

Ovo je čovjek u kojeg se Ivana Kekin zaljubila: 'Kako smo se upoznali? To je filmska priča!'

Saborska zastupnica ispričala je kako su se ona i Mile upoznali te zašto je odmah znala da je on upravo onaj pravi
Vidi originalni članak

To je odlična priča, filmska priča stvarno. Ja sam tu večer bila sa svojom najboljom prijateljicom i mi smo gledale Mjenjačnicu od Knjaza gdje se Mile mijenjao, odnosno cijelo Hladno pivo se mijenjalo sa nekakvim specijalcima iz Osijeka, započela je Ivana Kekin, saborska zastupnica i kandidatkinja za predsjednicu priču o ljubavi između nje i glazbenika Mile Kekina

- I onda su sad ovi iz Hladnog piva trebali biti oni, a ovi bend. I u nekom času u toj emisiji Mile iznenada bez da je to znao mora skočiti s padobrana i taj izraz straha i uzbuđenja na njegovom licu je bio toliko smiješan i ja sam rekla svojoj frendici, ovo je tip za kojeg ću se udati. Ja njega tada nisam znala, ispričala je Kekin za Večernji list.

Zatim je otkrila kako su se ona i Mile upoznali te zašto je odmah znala da je on upravo on onaj pravi.

- Dakle, doslovce tu večer idemo u Gjuru, utorak je, i mi uđemo  i dođemo dolje do šanka i ja sad skidam jaknu, donijet ću cugu i frendica me zgrabi za ruku i kaže: 'Isuse Ivana, Mile je tu'. I ja sam naravno shvatila to, prst sudbine, odmah sam mu prišla s nekim užasnim, bedastim upadom, ali počeli smo razgovor i vrlo brzo nakon toga meni je sve bilo jasno, njemu je trebalo još neko vrijeme - zaključila je.

U ŠIBENIKU Uf, ovo boli! Mile Kekin objavio snimku pada s pozornice, a za 24sata kaže: Srećom niska bina

Ivana i Mile zajedno imaju dvoje djece, sina Vitu i kći Mišu. Glazbenik je na društvenim mrežama izrazio podršku svojoj supruzi nakon što je objavila kandidaturu za predsjednicu te napisao: 

- 'Politika me u životu uvijek pratila u stopu', napisao sam to davne 1998. Kad smo se upoznali bila je tek studentica medicine, a sada se kandidirala za predsjednicu Republike. Ne, nije me iznenadila. Znam ju predobro. Rijetko navečer gledamo televiziju. Njoj se od toga spava pa radije polemiziramo o svemu i svačemu. Ne, nisam vidoviti, ali sam Milan i to trenutno jedan jako ponosni - poručio je Kekin u rujnu uz fotografiju njega i supruge. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miro f mirić 15.10.2024.

    jao kekinuša i milutin, naprosto sam odlepio od razraganosti. a a, nema niš od toga, đabe krečite

  • superpametni 15.10.2024.

    Kako se skače s padobrana?

  • daniv 15.10.2024.

    Daj se okupaj koji put,,, uzas.. prosla kraj mene, nisam mogel vjerovat da je to zensko bice,,,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare