To je to što me zanima!

Ovi parovi iz 'Ljubav je na selu' danas su u sretnim vezama, a neki su zajedno dobili djecu...

Mato Smolčić i Nikolina Trgovac, Srećko i Antonija Ponjavić, Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić, samo su neki od parova koje je spojio show 'Ljubav je na selu', a čija ljubav i dalje traje...
Vidi originalni članak

Popularni reality show 'Ljubav je na selu' iza sebe broji već 16 sezona, dok je 17. u tijeku. To ga čini najdugovječnijim showom u Hrvatskoj koji je spojio brojne parove. Neki od njih danas su u sretnim brakovima, a neki su zajedno dobili djecu.

Mato Smolčić i Nikolina Trgovac

Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane kraj Zagreba prvi su par koji je izrekao sudbonosno 'da'. Sve je započelo kada je Nikolina 2009. s mamom gledala emisiju i ugledala Matu na ekranu, piše RTL.hr. 

On inače nije kliknuo ni s jednom kandidatkinjom iz emisije, ali mu se Nikolina svidjela na prvu. Riječi su se Nikolini obistinile pa su se ona i Mato vjenčali. Nakon sedam mjeseci veze 'pale' su zaruke, potom svadba, a par je u braku dobio dvoje djece.

- Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj -  ispričala je tada Nikolina.

Srećko i Antonija Ponjavić

Farmer Srećko Ponjavić iz Kanade i njegova supruga Antonija, koju je upoznao u 11. međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu', postali su roditelji prije dvije godine, doznao je tada RTL

Vjenčali su se kod matičara u kolovozu 2020. dok su za crkveno vjenčanje čekali da prestane pandemija koronavirusa, te su se naknadno vjenčali i crkveno u lipnju 2021.

Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić

Nikolina je trudna i treba roditi 15. svibnja, a čekamo djevojčicu, otkrio je 2018. godine farmer Zvonko Koprivnjak iz Baranje. On je svoju odabranicu Nikolina Šalić iz Tušilovića upoznao u osmoj sezoni 'Ljubav je na selu', a kasnije zaprosio u emisiji 'Iza kulisa'.

- Da sam je svijećom tražio, ne bih je pronašao. Takvu divnu osobu, moju Nikolinu, sam je sigurno ne bih uspio pronaći. Zato sam zahvalan i svima koji su radili emisiju, od producenata, do snimatelja, dečkiju s rasvjete... baš svima. Bez svih njih ne bi bilo ni Nikoline u mom životu - ispričao je Zvonko za RTL.hr i istaknuo da je zahvalan bratu Danijelu koji ga je prijavio u 'Ljubav je na selu'.

Goran Špehar i Anamarija

Goran Špehar iz Duge Rese sudjelovao je u šestoj sezoni showa i nosio nadimak Seoski Casanova. 

Tamo je upoznao svoju današnju suprugu Anamariju. Ona ga je zamijetila u emisiji te mu se odlučila javiti. Par je dobio sinove Filipa i Roka, a početkom veljače ove godine rodila se njihova kći kojoj su dali ime Margareta.

Matija i Barbara Ričko

Matija Ričko je sudjelovao u petoj sezoni. Iako u showu nije "kliknuo" ni s jednom kandidatkinjom, zahvaljujući tome što se pojavio na televiziji, upoznao je svoju suprugu Barbaru. Naime, ona mu se javila preko društvenih mreža nakon što je vidjela u emisiji.

Par je zajedno više od osam godina te imaju dvoje djece. U srpnju 2019. dobili su sina Davida, a u siječnju 2021. stigla im je kći Demi.

Alojz Kanceljak i Monika

Alojz Kanceljak i Monika u braku su šest godina te imaju kćeri Luciju i Anu.

- Tajna uspješnog braka su međusobno poštivanje, sloga i ljubav - rekao je jedan od najprepoznatljivijih kandidata 'Ljubav je na selu'. Farmer je ispričao kako se obitelji najviše posveti poslije posla i vikendom.

Zoran Stričević i Suzana Tomić

Farmer Zoran Stričević zaljubio se na prvi pogled u Suzanu Tomić Suzi u 13. sezoni 'Ljubav je na selu', a zajedno žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa.

Par je sudbonosno 'da' izrekao u vrijeme pandemije.

- Pir je bio s desetak osoba, koliko je bilo moguće u to vrijeme, kod mene na imanju. Bila je to lijepa, vesela fešta - otkrila je Suzi za RTL.hr.

Stjepan i Nikolina Pavlić

Stjepan i Nikolina Pavlić jedni su od prvih parova koje je spojila RTL-ova emisija 'Ljubav je na selu'. Upoznali su se u trećoj sezoni showa koja je prikazana 2011. godine, a vjerske razlike su ih zamalo razdvojile.

Vjenčali su se 2012. godine, a zajedno su dobili troje djece.

Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša

Ličanka s piercingom i tetovažama Dragana Vojnović tražila je srodnu dušu u petoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Tada 22-godišnja farmerica na svom imanju ugostila je kandidate među kojima je bio i Nemanja Blanuša. Dragana i Nemanja stalno su vodili burne rasprave, a u jednom trenutku ga je čak otjerala s imanja.

Svoju vezu su okrunili brakom početkom 2016. Ubrzo nakon toga im se rodila kći Sara.

- Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana - rekao je svojedobno Nemanja za RTL.hr.

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić u šestoj sezoni 'Ljubav na selu' su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Mihael je prvo poslao Saru doma i odabrao drugu kandidatkinju, no onda je njihova priča dobila zaokret.

Naime, u posljednjoj epizodi šeste sezone najdugovječnijeg reality showa u Hrvatska dogodila se posebno romantična scena. Produkcija je sve farmere s njihovim odabranicama dovela na otok Brač. Ondje ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić i odvela u prekrasnu vilu gdje su imali nezaboravni vikend.

Mihael je iznenadio Marijanu Batinić na početku epizode kada joj je otkrio da želi zaprositi Saru i zamolio da mu pomogne s odabirom prstena.

Mihael i Sara skrasili su se na njihovom imanju te uživaju u bračnoj idili te imaju sinove Bornu i Jonu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SiLaa 01.10.2024.

    To je iz doba kad je ovaj show bio to što mu sam naziv govori .

  • TECHNO VIKING 01.10.2024.

    a svi bi muski prvo voditeljicu mrknuli...

  • moj selfi na avataru 01.10.2024.

    Da, to je bilo prve dvije sezone dok su dolazile normalne žene.. Ovo više nije "ljubav je na selu" nego "psihjatrija na otvorenom"

Komentiraj...
Vidi sve komentare