To je to što me zanima!

Ovaj kostim pjevačice Loreen dizajnirala je kći Vampirice Olje!

Modna dizajnerica Paula Mihovilović dizajnirala je poseban kostim za Loreen kojeg je nosila tijekom izvedbe nove pjesme na ovogodišnjem Eurosongu
Vidi originalni članak

Hrvatska je na ovogodišnjem Eurosongu postigla povijesni uspjeh od svoje samostalnosti. Baby Lasagna i 'Rim Tim Tagi Dim' osvojili su Europu i svijet te su završili na drugom mjestu. No, osim toga, Hrvatska se pokazala i svojim modnim kreacijama. 

Splićanka s londonskom adresom Paula Mihovilović, dizajnirala je tajice i kombinezon u kojima je nastupala dvostruka pobjednica Eurosonga, Loreen

NASTUP VRIJEDAN 12-ICE Nemo(š) vjerovat! Pobjednici Eurosonga odgovorili Petku i podijelili njegovu parodiju...

Ona se pojavila na pozornici natjecanja izvodeći svoju pjesmu 'Tattoo' s kojom je pobijedila na prošlogodišnjem Eurosongu te novu pjesmu 'Forever', i to u scenski jedinstvenom izdanju. 

Modnu dizajnericu prati više od 37 tisuća ljudi na njenom Instagram profilu, a Paula je bila i stipendistica Alexandera McQueena. Studirala je modni dizajn u Londonu u poznatom St. Martins College. Upravo se na Instagramu pohvalila o ovoj suradnji s Loreen.

- Svojom modom volim provocirati ljude i zbog toga mi je drago što sam iz Hrvatske. Razumijem to što svatko ima svoje poglede na modu i svoj modni stil, ali ne volim kada se na drugačije gleda kao na nešto čudno i ružno. Volim pokazati ljudima da se ne trebaju bojati biti drugačiji - rekla je jednom prilikom za Dalmatinski portal.

NAKON POVIJESNOG USPJEHA Pitali smo vas treba li Hrvatska i dalje nastupati na Eurosongu. Evo kakvi su rezultati ankete

Paulina majka širokoj hrvatskoj javnosti poznata je kao Vampirica Olja. Olja njeguje osebujni modni stil, a priznala je da ima prijateljski odnos s kćeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam stroga kao majka jer sam previše emotivna prema Pauli i tu je kraj mojoj strogoći - kaže vampirica.

Nahvalila ju je kako je uvijek bila poslušna i u svakom trenutku se mogla osloniti na nju.

'POLITIČKI NAJKONFLIKTNIJE DO SAD' Švedska novinarka analizirala Eurosong: 'Šteta za Hrvatsku. A što bi bilo da je Izrael pobijedio'

- S Paulom sam stvarno kao prijateljica. Vrlo smo slične. Temperament nam je sličan, iako Paula ima i dosta od oca - ispričala je Olja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.05.2024.

    Bezveze.

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 14.05.2024.

    Bože dragi, ista je mama. Doduše s talentom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare