To je to što me zanima!

Ovaj grčki dvojac privukao je brojne poglede na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Redatelj Fil Ieropoulos pojavio se u šarenom odijelu, a njegova pratnja bio je odjeven kao drag queen. Naglašena šminka i neobičan outfit sve su iznenadili
Vidi originalni članak

Na četvrtu večer 30. Sarajevo Film Festivala stigle su brojne regionalne zvijezde, a na crvenom tepihu posebnu pažnju privukao je dvojac iz Grčke. Redatelj Fil Ieropoulos i drag zvijezda filma, Parakytanova, stigli su kako bi promovirali film Avant-Drag!

SARAJEVO FILM FESTIVAL FOTO Filmske zvijezde prošetale su crvenim tepihom u Sarajevu

Redatelj Fil Ieropoulos pojavio se u šarenom odijelu, a njegova pratnja bio je odjeven kao drag queen. Naglašena šminka i neobičan outfit sve su iznenadili. 

Dvojac je spremno pozirao ispred objektiva na crvenom tepihu, a nisu skidali osmijeh s lica.

DRUGA VEČER Kakve noge! Bojana Gregorić Vejzović mamila brojne poglede na 30. Sarajevo film festivalu...

Inače, riječ je o filmu koji nudi uzbudljiv pogled na deset atenskih drag izvođača koji dekonstruiraju rod, nacionalizam, pripadnost i identitet, dok se cijelo vrijeme suočavaju s policijskom brutalnošću, transfobijom i rasizmom. U opisu filma stoji kako je film koliko god da je zabavan i poticajan, propitkuje društvene norme i preoblikuje percepcije o LGBTQ+ kulturi, bilježeći intimne živote usko povezane skupine drag izvođača.

Film Avant-Drag! bit će prikazan večeras na SFF-u.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MarjanaKrstavac 24.08.2024.

    da bog sačuva,čovjek da ostane bez komentara iskreno sve njih bi bilo dobro poslati u Sibir na osviještenje jer ovo svakim danom je sve gore da stvarno bilo je bolje u vrijeme limited internet jer što ste manje znali bilo vam je bolji um

  • Mr. Pickles 20.08.2024.

    Ima vjerskih (čitaj islamskih) fanatika tamo, neka pripaze 😝

  • Korni_ 20.08.2024.

    Gadarije,izopačeno i uvrnuto se sve više nameću pod "normalno" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare