To je to što me zanima!

Otkrili smo ribarsko mjesto sa samo tri profesionalna ribara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Barba Frane otkrio nam je najbolji način za pripremu hobotnice i brancina, a pohvalio se i kako bi po okusu mogao razlikovati jadransku i marokansku škarpinu
Vidi originalni članak

Ivana i Dudi došli su u Pakoštane, ribarsko mjesto u kojem postoje samo tri profesionalna ribara.

Tamo su se susreli s barbom Franom, koji se požalio kako je u moru svake godine manje ribe. Pohvalio im se da zna provesti cijelu noć veslajući, a društvo je popričalo i o cijenama tune u Japanu.

Barba Frane otkrio im je i neke svoje kulinarske trikove za pripremu hobotnice te je rekao da ju je najbolje pripremati na salatu. Uz to, rekao im je i da, ukoliko nemaju vremena zamrznuti hobotnicu na nekoliko dana, da joj mogu krakove istući batom kako bi joj razbili mišiće. Tada hobotnica nije žilava nakon pripreme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se tiče brancina, može ga se pripremati na nekoliko načina i svi su dobri, a od dodataka pri pripremi dovoljno mu je i samo maslinovo ulje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Eva B. 26.07.2015.

    Ma je i ja znan prepoznat nasu skrpinu i onu yao-si-gameni hahhahahah eeee da nisan ribarica

  • st brzić 26.07.2015.

    Odličan članak! Živopisan, poučan, profesionalno napravljen.Jedva čekam izvješće iz slijedeće avanture Dudija i Ivana.

  • esseGesse 26.07.2015.

    Ovo bi trebalo biti kao zanimljivo nešto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare