To je to što me zanima!

Otkazani koncerti u Beču: Zašto se Taylor Swift još nije oglasila?

Prema isplaniranoj turneji, nakon tri koncerta u Beču trebali bi uslijediti i koncerti u Londonu, i to njih pet na Wembleyju. Taylor Swift i dalje šuti na društvenim mrežama, što pojačava brigu među obožavateljima...
Vidi originalni članak

Organizatori su u četvrtak navečer obavijestili obožavatelje Taylor Swift da su sva tri njena koncerta zakazana za 8., 9., i 10. kolovoza otkazani i to zbog opasnosti od terorističkog napada. Poručili su kako nisu imali drugog izbora. Koncerti su bili rasprodani u rekordnom roku, a za svaku večer prodano je 65.000 karata. Njezini fanovi su neutješni, a brojni su godinama čekali priliku da dođu na njezin koncert.

U daljnjoj obavijesti organizatora navodi se i da će svi dobiti povrat novca za ulaznicu u roku 10 radnih dana. No, mnogima nije jasno zašto se ova popularna pjevačica i dalje nije oglasila na društvenim mrežama. Na njezinom Instagramu zadnja je objava od jučer, i to fotografije s njenog koncerta u Varšavi. 

SPRIJEČILI TRAGEDIJU Austrijski kancelar: 'Nismo imali izbora, prijetnja na koncertima Taylor Swift bila je vrlo ozbiljna'

- Imamo još dva grada u ovom europskom dijelu turneje, baš je proletjelo! Vidimo se, Beč! - napisala je Swift. Međutim, oko otkazivanja ni riječi. To čudi, obzirom da je Swift vrlo posvećena svojim obožavateljima, znala je i prekidati svoje nastupe ukoliko bi nekome u publici pozlilo, stoga ovo ne nalikuje na nju. 

Hoće li održati koncerte u Londonu? 

U planu je nakon Beča bio London, pet večeri na Wembley stadionu. Na službenim stranicama još stoji da će se svih pet održati, no ni u Britaniji ne vlada mirno stanje u zadnje vrijeme. Troje djece izbodeno je nasmrt na satu plesa i joge na temu Taylor Swift u Southportu u Engleskoj. Radi se o dječici u dobi od šest, sedam i devet godina. 

NOVI DETALJI KRVAVOG PLANA Strašno! Prijatelji terorista koji je planirao napad su trebali biti zaštitari na koncertu T. Swift?!

- Užas jučerašnjeg napada u Southportu neprestano me obuzima i potpuno sam u šoku. Gubitak života i nevinosti te užasna trauma nanesena svima koji su bili tamo, obiteljima i onima na licu mjesta - napisala je tada Swift na Instagramu te dodala kako su to bila 'samo mala djeca na tečaju plesa' te da ne zna ni kako da prenese sućut ožalošćenim obiteljima. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • taki vaki naki 08.08.2024.

    29.07. tip porijeklom iz Ruande ubio tri djevojčice u Engleskoj na satu plesa na temu Taylor Swift, 07.08.otkazani koncerti Taylor Swift u Austriji zbog terorističkih prijetnji.. Nije čudno da je žena u šoku, a mi svi u opasnosti i na koncertima i na cesti. I od terorista spavača i od onih već odavno budnih. A pitanje ostaje- tko forsira uvoz neprilagodljivih?  

Komentiraj...
Vidi sve komentare