To je to što me zanima!

Optužnica protiv Seve navodi da je uznemiravala i ravnateljicu, ulijeću Sloković i Prodanović

Pjevačici će suditi zbog optužbi bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, ali i zbog navodnih sukoba s ravnateljicom škole koju joj sin pohađa
Vidi originalni članak

Kada smo pisali prošlog prošloga tjedna da je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje, nije bilo poznato kako će pjevačici u istom procesu suditi i za nametljivo ponašanje i prema ravnateljici škole koju njezin sin pohađa, Ljiljani Klinger. Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod gospođe Klinger i Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora. Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u rujnu 2022. nakon sjednice optužnog vijeća. Predmet je nadalje u studenom 2022. dodijeljen sutkinji Božici Barlović, potvrdili su nam sa zagrebačkog Općinskog kaznenog suda.

NA CAJKAMA U ZAGREBU Severina i beogradski arhitekt pjevali 'Mišo moj', nazvali smo ga za komentar o druženju

Prošloga tjedna Severinina odvjetnica Jasminka Biloš kazala nam je kako ne može ništa komentirati o najnovijem sudskom procesu pjevačice jer ju ona ne zastupa u kaznenim predmetima. Do prije nekoliko mjeseci o tomu je brinuo ugledni zagrebački fiškal Mate Matić koji je prekinuo sa Severinom suradnju nakon što se sukobila sa sestrom Marijanom Popović, a izjave o tomu davala je u javnost bez konzultacija s Matićem.

Na sudu smo doznali kako gospođu Vučković za kazneno pravna pitanja ponovno zastupa cijenjeni dvojac, gospođa Jadranka Sloković te gospodin Čedo Prodanović. S njima je surađivala na početku pravne zavrzlame oko borbe za skrbništvo nad sinom koju vodi s nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem. Sloković i Prodanović navodno su se tada povukli iz suradnje radi neslaganja s pojedinim Severininim zahtjevima, a odnose su zahladili. Novi kazneni postupak koji se vodi protiv Sevke, izgleda, to je ipak promijenio.

- Smatramo da optužnica nije osnovana i čekamo raspravu - rekao nam je Prodanović. Čeka se datum početka suđenja. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Slajzerizer 14.03.2023.

    U blajbuk u Požegu sa hudobom

  • makako 14.03.2023.

    Tko sa vragom tikve sadi.....

  • crazy mind 14.03.2023.

    nemam namjeru braniti severinu ali i gospoda (bivsa) ravnataeljica je mustra. zar nije za novac prava dala ocu djeteta? sta joj je sevka trebala poslati bonbonjeru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare