To je to što me zanima!

Opet je vitka: Kate je vježbala po šest sati na dan da smršavi

Nakon što ga je lani rodila, Kate Hudson trebala su 4 mjeseca da vrati vitku liniju. Višak kilograma skinula je pilatesom, trčanjem, plesanjem i vježbanjem u teretani
Vidi originalni članak

Glumica Kate Hudson (33) dobila je 27 kilograma dok je nosila sina Binghama. Tad je imala 84 kilograma. Nakon što ga je lani rodila, trebala su joj četiri mjeseca da vrati vitku liniju. 


- Mama mi uvijek sprema piletinu s njokima, a obožavam razne vrste pogača, koje čak jedem s ušećerenim šlagom i marmeladom. No nakon trudnoće morala sam malo pripaziti što jedem - rekla je Kate. 

Glumica je višak kilograma skinula pilatesom, trčanjem, plesanjem i vježbanjem u teretani. Kate je vježbala čak šest sati na dan da vrati liniju. Sina Binghama Hawna dobila je s frontmanom rock benda Muse Matthewom Bellamyjem (34). Par je u vezi dvije godine, a lani su se zaručili. Glumica ima i sina Rydera Russella (8) s bivšim suprugom, pjevačem The Black Crowesa Chrisom Robinsonom (45). 
Kate kaže da joj je od svega u životu najljepše majčinstvo i dodaje da bi voljela imati još djece. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • KikiDee 06.09.2012.

    Meni je onda jedna predivna glumica, posebno draga. Još kad joj je Matt partner u filmu još bolje! Hehe. Ma stvaerno je divna, s kilama i bez njih! Jedna normalna prirodna žena sa svim svojim manma i vrlinama!

  • cicciolina 06.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kukz9 06.09.2012.

    možeš mislit kak je vježbala 6 sati dnevno. pa to je prenaporno i profesionalnim sportašima, a kamoli glumicama sa 3 uloge u 5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare