To je to što me zanima!

Opa, koja promjena! Kolinda se na pariškim tribinama pojavila s novim modnim dodatkom...

Jakov i Kolinda Grabar- Kitarović u nedjelju su na tribinama bodrili Aurela Benovića, a ona je tom prigodom osvanula s naočalama
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica RH i članica Međunarodnog olimpijskog odbora, Kolinda Grabar-Kitarović, svojim modnim kombinacijama privlači pažnju gdje god se pojavi. Tako i na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje se trenutačno nalazi sa suprugom Jakovom Kitarovićem.

PODRŠKA ZA VEKIĆ FOTO Poznati na finalu: Kolinda opet bodri Donnu, tu je i Majoli. Meč gledao i predsjednik HNS-a

Supružnici su u nedjelju na tribinama bodrili gimnastičara Aurela Benovića, a Kolinda je tom prigodom osvanula s novim modnim dodatkom - naočalama!

Bivša predsjednica RH u Francuskoj je po službenoj dužnosti. Prije manje od tri godine imenovana je predsjednicom Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto imenovao Međunarodni olimpijski odbor.

U ovih nekoliko dana potrudila se podržati gotovo sve sportaše. Dala je podršku Barbari Matić, judašici koja je osvojila zlato u kategoriji do 70 kilograma. Navijala je i za Donnu Vekić, koja je u finalu OI-ja u subotu izborila srebro. Pratila je i hrvatske vaterpoliste te slavila s Valentom Sinkovićem, koji je u Parizu proslavio 36. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Zlatna Vuga 05.08.2024.

    Diptrijske naočale nisu modni dodatak. Ja bih jako voljela da ne moram hodati okolo s takvim modnim dodatkom.

  • HUNTER. 04.08.2024.

    Čekaj ona navija i jos je placena za to

  • Kali12 04.08.2024.

    I presvukla se nakon tjedan dana!! Treba oprati i opeglati kockice poslje toliko znoja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare