To je to što me zanima!

Oni su uspješni, lijepi i bogati! Ovo su tri glumice i tri glumca koji zarađuju vrtoglave sume...

Uspješne karijere, ali i poslovni pothvati bili su ključ u stvaranju bogatstva. Blake Lively, Zoe Kravitz, Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Dwayne Johnson i Timothee Chalamet među najbogatijim su slavnim facama...
Vidi originalni članak

Blake Lively

Neto vrijednost: Od 2024. godine, procjenjuje se da neto vrijednost Blake Lively iznosi 30 milijuna dolara. Ova brojka odražava njenu uspješnu glumačku karijeru, unosne promocije i strateške poslovne pothvate.

Zarada: Lively zarađuje od glume, poslovanja i promocije brendova. Njene plaće se kreću od 2 do 5 milijuna dolara po filmskoj ulozi. Također zarađuje od svoje tvrtke bezalkoholnih mješavina pića, Betty Buzz, i linije alkoholnih koktela, Betty Booze, pokrenute 2023. godine.

'IT ENDS WITH US' Blake Lively rekreirala Britney: Obukla kultnu haljinu iz 2002. i oduševila sve na premijeri filma

Usporedba: Iako Blake Lively ima impresivnu neto vrijednost, njen suprug Ryan Reynolds je znatno bogatiji s procijenjenim bogatstvom od 350 milijuna dolara. Reynolds zarađuje između 15 i 20 milijuna dolara po glavnoj ulozi u velikim produkcijama i profitirao je od ulaganja poput Aviation American Gina.

Zoë Kravitz

Neto vrijednost: Od 2024. godine, procjenjuje se da Zoë Kravitz ima neto vrijednost od 10 milijuna dolara. Ovo bogatstvo se pripisuje njenom radu kao glumice, pjevačice i modela.

Zarada: U 2017. godini, Kravitz je zarađivala oko 380.000 dolara po epizodi za svoju ulogu u HBO seriji "Big Little Lies". Za drugu sezonu serije, njena plaća je podignuta na prijavljenih 3 milijuna dolara po epizodi. Također zarađuje od modelinga kao lice YSL Beauté i od svoje glazbene karijere s bendom Lolawolf.

Jennifer Lawrence

Neto vrijednost: Od 2024. godine, Jennifer Lawrence je skupila neto vrijednost od 160 milijuna dolara sa samo 33 godine. Postala je jedna od najplaćenijih glumica na svijetu nakon svojih glavnih uloga u franšizama Igre gladi i X-Men.

Zarada: Lawrence je zaradila 500.000 dolara za prvi film Igre gladi, 10 milijuna dolara za drugi, a 30-40 milijuna dolara za svaki od posljednja dva filma u seriji. Sada obično zarađuje 15-20 milijuna dolara po filmu. Samo između 2015. i 2016. godine zaradila je 46 milijuna dolara od filmskih plaća i promocija.

Nekretnine: U 2020. godini, Lawrence je kupila vilu od 22 milijuna dolara na Manhattanu, koju je ranije posjedovala Meg Ryan. Također posjeduje stan od 8 milijuna dolara na Upper East Sideu Manhattana i kuću od 7 milijuna dolara u Beverly Hillsu.

Tom Cruise

Neto vrijednost: Procjenjuje se da je neto vrijednost Toma Cruisea u 2024. godini zapanjujućih 620 milijuna dolara. On je jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, dosljedno se svrstava među najbogatije slavne osobe na svijetu.

Zarada: Cruise obično zarađuje 50-100 milijuna dolara po filmu, uglavnom zbog unosnih backend poslova koji mu daju postotak od profita filma. Za Top Gun: Maverick, zaradio je 13 milijuna dolara unaprijed, ali njegov backend posao će mu donijeti ukupnu zaradu preko 100 milijuna dolara. Njegovi filmovi Mission: Impossible su mu donijeli preko 200 milijuna dolara svaki.

Nekretnine: Cruise posjeduje penthouse od 30-40 milijuna dolara u Clearwateru na Floridi, u blizini sjedišta Scijentološke crkve. Također ima vilu od 10 milijuna dolara u Beverly Hillsu i kuću od 5 milijuna dolara u Tellurideu, Colorado. Procjenjuje se da njegov globalni portfelj nekretnina vrijedi 100 milijuna dolara.

U STILU 'NEMOGUĆE MISIJE' Tom Cruise na zatvaranju OI-ja spustio se užetom na stadion, pa pobjegao na motoru

Dwayne Johnson

Neto vrijednost: Procjenjuje se da je neto vrijednost Dwaynea "The Rocka" Johnsona u 2024. godini 800 milijuna dolara, što ga čini jednim od najbogatijih glumaca na svijetu. Njegov uspjeh obuhvaća film, televiziju i poduzetničke pothvate.

Zarada: Johnson traži 20-25 milijuna dolara po filmskoj ulozi, plus backend profite. Za Red Notice na Netflixu, plaćen je 22 milijuna dolara. Njegova tvrtka Seven Bucks Productions ima višegodišnji ugovor s Disneyem koji će mu donijeti preko 100 milijuna dolara. Godišnje zarađuje 40-50 milijuna dolara od glume i promocija.

Poslovanje: The Rock posjeduje udio u Teremana Tequili, koja je prodala 600.000 sanduka u 2021. godini i donijela mu milijune. Kupio je XFL nogometnu ligu za 15 milijuna dolara 2020. godine. Njegova linija odjeće Project Rock s Under Armourom također je vrlo uspješna.

Timothée Chalamet

Neto vrijednost: Od 2024. godine, Timothée Chalamet je skupio neto vrijednost od 25 milijuna dolara sa samo 28 godina. Postao je jedan od najtraženijih mladih glumaca nakon svojih probojnih uloga u Call Me By Your Name i Lady Bird.

Zarada: Chalamet je zaradio oko 2 milijuna dolara za svoju glavnu ulogu u Dini. Sada obično zarađuje 2-5 milijuna dolara po većem filmu. Samo između 2021. i 2022. godine zaradio je procijenjenih 9 milijuna dolara od filmskih plaća i promocija.

Promocije: U 2021. godini, Chalamet je potpisao unosan ugovor od 35 milijuna dolara kako bi postao lice Bleu de Chanel parfema. Od 2021. godine također je "Prijatelj kuće" za luksuzni brend Cartier.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 14.08.2024.

    Može jedan Dwayne...

  • ISTINA BOLI KAD JU PISES OVDJE 14.08.2024.

    pa nasi glumci isto zarduju dobre pare a naj bolji su oni iz plave akdemije hdz

  • zabijanjedojaja 14.08.2024.

    Blake je fakat komad, ali ono totalan komad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare