To je to što me zanima!

'On im je bio brzi način zarade': Uhićeni liječnici i bliski suradnici u vezi smrti Matthewa Perryja!

Policija je objavila da je uhitila pet osoba, a to su Jasveen Sangha koja je poznata kao 'kraljica ketamina', dr. Salvador Plasencia, dr. Mark Chavez, glumčev osobni asistent Kenneth Iwamasa i Eric Fleming
Vidi originalni članak

Američka policija objavila je nove detalje u vezi istrage oko smrti popularnog glumca Matthewa Perryja. Uhićeno je pet osoba zbog zavjere oko distribucije ketamina. Prema saveznoj optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljali njegove zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao 'kraljica ketamina Los Angelesa'. 

Policija je navela kako su među optuženima Jasveen Sangha (41) koja je poznata kao 'kraljica ketamina', dr. Salvador Plasencia (42), dr. Mark Chavez (54), glumčev osobni asistent Kenneth Iwamasa (59) i Eric Fleming (54), navodi Fox.

SNIMILI NOVI FILM George Clooney i Brad Pitt pravi su prijatelji: 'Čuvamo si leđa, a Tarantino me malo iritira sad...'

BBC javlja kako je istraga otkrila 'široku kriminalnu mrežu' dobavljača ketamina koji su lijek davali Perryju i drugima. Dodali su i kako su 'iskoristili' glumčeve probleme s ovisnošću. 

Liječnici Sangha i Plasencia radili su s drugima na distribuciji ketamina glumcu u periodu od dva mjeseca, točnije od rujna do listopada 2023. godine. Podijelili su otprilike 20 bočica ketamina glumcu u zamjenu za 55 tisuća dolara u gotovini. 

Martin Estrada, državni odvjetnik SAD-a za Središnji okrug Kalifornije, dodao je da je policija u Perryjevom domu među pronađenim stvarima bilo 80 bočica ketamina kao i kokaina te drugih tableta. Optuženi su koristili šifrirani jezik za označavanje droga poput pojmova 'limenke' i 'Doctor Pepper' što je popularno piće u SAD-u. 

MILJENIK ŽENA Vince Vaughn dobio je zvijezdu na Stazi slavnih, a veliku pažnju privukao Mel Gibson: 'Frajer!'

- Pitam se koliko će ovaj moron platiti - pisalo je u jednoj tekstualnoj poruci koju je poslao Salvador Plasencia. Policija je dodala i kako je liječnik znao opasnosti lijekova koje je uzimao te je čak svjedočio nuspojavama koje je glumac doživio tijekom uzimanja lijekova. 

'Kraljica ketamina' prodala je glumcu 50 bočica ketamina za čak 11 tisuća dolara, a istražitelji su dodali da je prodala seriju ketamina koja je rezultirala glumčevoj smrti u listopadu prošle godine. 

NOVI DETALJI KRVAVOG PLANA Strašno! Prijatelji terorista koji je planirao napad su trebali biti zaštitari na koncertu T. Swift?!

Policija je na konferenciji otkrila i kako su osumnjičeni u glumcu vidjeli brz način zarade pa su mu tako naplatili bočicu koja inače dođe 12 dolara, čak 2000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Povišica od dve iljade 15.08.2024.

    Tko je taj?

  • global 15.08.2024.

    Isto kao sa M. Jacksonom

  • šćitarjevo 15.08.2024.

    Kako živio tako i otišao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare