To je to što me zanima!

Oglasila se bivša djevojka sina norveške princeze: Neću šutjeti, njega se treba odmah zaustaviti

Juliane Snekkestad i Marius Borg Høiby bili su četiri godine u ljubavnoj vezi, a čak su kupili i kuću u Norveškoj, no sada se oglasila na svom Instagramu nakon što je u javnost izašla informacija da je napao djevojku
Vidi originalni članak

Norvešku kraljevsku obitelj danima trese skandal u vezi posinka budućeg kralja. Marius Borg Høiby (27), sin princeze Mette-Marit, završio je u pritvoru prije nekoliko dana zbog incidenta u jednom stanu u glavnom gradu te zemlje, Oslu. Norveški mediji javili su kako je Mariusa prijavila 20-godišnjakinja koju je napao psihički i fizički, a zbog potresa mozga bila je hospitalizirana. 

No, sada se za Daily Mail javila jedna od njegovih bivših djevojki, Juliane Snekkestad (29), koja je svojedobno bila i Playboyev model. Ona je izjavila kako ju je Marius psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi, a o svemu se oglasila na svom Instagram profilu u obliku Instagram Storiesa. 

'Bila sam izložena njegovom nasilju'

- Posljednjih nekoliko dana bilo je čudno i bolno. U posljednjih tjedan dana primila sam brojne telefonske pozive i poruke... u vezi sa svojim bivšim. Prvo, željela bih reći da sam mislima s onima koji su pogođeni ovim slučajem. Iako su najbliža obitelj i prijatelji znali za to, odlučila sam da više neću šutjeti jer zapravo ne mogu više šutjeti - počela je Snekkestad.

SIN PRINCEZE Skandal na norveškom tronu: Posinak budućeg kralja završio u pritvoru, pretukao djevojku?

- I da vam odgovorim na vaše sumnje: da. I ja sam ranije bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasilju. Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne dijelim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. I njega se sada mora zaustaviti - dodala je u nastavku objave, navodi Daily Mail.

Oni su bili u vezi od 2018. do 2022. godine, a zajedno su živjeli u Londonu, kasnije i u Norveškoj gdje su kupili kuću, navodi Se og Hør.

U stanu pronađen nož zabijen u zid

Norveški magazin Se og Hør objavio je ekskluzivne fotografije iz stana u kojem se dogodio spomenuti incident, a na fotografijama vidljiv je nož zaboden u zid spavaće sobe te razbijeni luster. Uz sve to, spomenuti magazin dodaje da je policija u posjedu audiosnimke u kojoj Marius prijeti djevojci da će joj zapaliti stvari i odjeću ako ne bude postupala po njegovim željama.

'STROGA PRAVILA ODGOJA' Dadilji kraljevske djece strogo je zabranjeno reći jednu riječ

No, brojni mediji u Danskoj i Norveškoj kritiziraju istragu policije koja je u potpunosti obavijena velom tajne, a na mnoga pitanja odgovora još nema. Policija nije komentirala niti krvnu pretragu koja je izvršena Mariusu nakon uhićenja kojom bi trebao biti testiran na droge i narkotike.

Također, nije jasno je li tamošnja policija ispitala ikoga u vezi ovog slučaja. Norveški mediji javljaju kako je policija potvrdila da su se telefonski čuli s Mariusom prije uhićenja koje se dogodilo u obližnjoj školi umjesto u obiteljskom domu, a sve je proteklo mirno i bez drame. 

Princeza je stupila u kontakt s napadnutom djevojkom

- Bili su u ljubavnoj vezi - rekla je kratko policijska odvjetnica Henriette Taxt Rødstali medijima. 

Ovo je samo potvrdilo nagađanja tamošnjih medija koji su smatrali kako je Marius napao svoju djevojku jer je voditelj komunikacija kraljevske obitelji Guri Varpe za norvešku TV 2 potvrdio da su Mette-Marit i djevojka imale 'jedan osobni razgovor'.

- Da, ne želimo ići u detalje jer je privatno - rekao je Varpe.

OTKRIO KRALJEVSKI STRUČNJAK Princu Harryju je dosadno u Americi, nedostaju mu prijatelji

Podsjetimo, Marius je sin norveške princeze Mette-Marit, ali nije dio norveške nasljedne linije jer je rođen prije nego što se Mette-Marit udala za prijestolonasljednika Haakona. Marius stoga nema kraljevske titule i rijetko sudjeluje u službenim kraljevskim događajima.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Tona Kolar 15.08.2024.

    jadna djevojka. nasilnike uvijek treba prokazati pa bili oni posinci "plave" krvi.

  • gula2024 14.08.2024.

    Hm, oči su mu preblizu...

  • MARKO1977 14.08.2024.

    ak sam ja dobro razumio buduci kralj je ozenio neku koja ima djete od prije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare