To je to što me zanima!

Odbjegli MasterChefovi: 'U 7. sezoni očekujte neočekivano'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Nova sezona, nova postava. Jedini 'preživjeli' iz prethodne tri sezone je Stjepan Vukadin - 'mali od ribe'. Stiže ga u stopu 'šaptač steakovima' Mario Mihelj. A odmah kraj njega je i Goran Kočiš, čovjek koji je doveo prvu Michelinovu zvjezdicu u kontinentalnu Hrvatsku. Samo ćemo reći jedno - očekujte neočekivano u sedmoj sezoni 'MasterChefa'.

SAMO UZ 24SATA Marko Vargek pozirao nam je kao glumac Hugh Jackman

- Nismo se ni trena premišljali, odmah smo prihvatili poziv da budemo dio žirija, jedva čekamo - kažu chefovi Mario i Goran.

U velikom intervjuu samo za Cafe otkrili su nam kako su se snašli pred kamerama, što se događa kad se kamere ugase, a i je li bilo razbijanja tanjura po putu. 

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Zorica Kondža pozirala nam je kao Meryl Streep: 'Jedva čekam koncert u Opatiji, on je kruna'

Tenu Nemet Brankov uskoro gledamo kao inspektoricu u novoj RTL-ovoj seriji 'Sjene prošlosti', a Emir Imamović Pirke ispričao nam je kako je došao na ideju o krimi seriji 'Bijeli put'. 

U vremeplovu smo se prisjetili 'kraljice srca', Lady Diane, čija je smrt tog 31. kolovoza 1997. potresla cijeli svijet. Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea.

POGLEDAJTE VIDEO: DRAŽEN ZEČIĆ DIPLOMIRAO NA SENDVIČIMA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare