To je to što me zanima!

Odbjegla princeza nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, odala počast kraljici Elizabeti II.

Haya je nakon rastave od šeika dobila 4,7 milijardi kuna, što je bila najveća nagodba za razvod u Velikoj Britaniji, koja će uglavnom biti potrošena na osiguranje njezino dvoje djece Jalile i Zayeda
Vidi originalni članak

Princeza Haya bint Hussein (48) nakon dužeg vremena pojavila se u javnosti kako bi prisustvovala misi za kraljicu Elizabetu II. u Windsoru. Princeza je došla odati počast sa svojim bratom jordanskim princom Hassanom bin Talalom prije jučerašnje poslijepodnevne službe u kapelici Svetog Jurja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan prije sprovoda njezin bivši suprug, šeik Mohammed Al Maktoum (73), posjetio je Buckinghamsku palaču kako bi se susreo s kraljem Charlesom III. (73) na prijemu uoči kraljičinog sprovoda, piše Daily Mail.

Postojala je zabrinutost da bi šeik Mohammed mogao doći u kontakt s princem Hassanom na jučerašnjem prijemu, potencijalno neugodnom susretu nakon razvoda princeze Haye od šeika.

Šeika, prijatelja kraljevske obitelji i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, optužila je jedna od njegovih kćeri da ju je držao kao taoca protiv njezine volje. On je dosljedno negirao optužbe.

Prošle je godine Visoki sud u Londonu dodijelio princezi puno skrbništvo nad dvoje djece koje je dobila sa šeikom Mohammedom nakon dugotrajne brakorazvodne bitke.

DA SE POVIJEST NE PONOVI... Krunu su pričvrstili da bi izbjegli 'prokletstvo' iz 1936.: 'Pala je u kanalizaciju, stigla je nesreća'

Također je dobila 4,7 milijardi kuna, što je bila najveća nagodba za razvod u Velikoj Britaniji, koja će uglavnom biti potrošena na osiguranje njezino dvoje djece Jalile (14) i Zayeda (9). Od tada se preselila u englesko selo, a bila je i prijateljica kraljice, s kojom je dijelila ljubav prema konjima i jahanju.

Iako je princeza prisustvovala obredu, nije otišla na kraljičin sprovod u Westminsterskoj opatiji ranije tog dana.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare