To je to što me zanima!

Objavljeno je 10 najslušanijih domaćih pjesama 2022.: Prvo i zadnje mjesto zauzeo je Cvek

Hrvatsko društvo skladatelja stvorilo je listu domaćih pjesama koju su se najviše emitirale prošle godine
Vidi originalni članak

Hrvatsko društvo skladatelja objavilo je top 10 najslušanijih domaćih pjesama u 2022. godini. Prvo mjesto zauzeli su Matija Cvek i Eni Jurišić s pjesmom 'Trebaš li me'.

NAJVEĆI VODIČ KROZ HR GLAZBENE FESTIVALE Psihodelija, elektronika, punk i jazz: Stiže ljeto najluđih tuluma, a Hrvatska ima nešto za svakog

Njihova pjesma nastala je u produkciji Matije i Zvonimira Husnjaka, poznatijeg pod umjetničkim imenom Z++.

Iza njih se na drugom mjestu našao Parni valjak s pjesmom 'Ponovo', a treće mjesto pripalo je Massimu i pjesmi 'Mali krug velikih ljudi'. Grupa Detour i pjesma 'Nekad je bilo bolje' su na četvrtom mjestu, a na petom je Silente s pjesmom 'Poljubi me za kraj'.

Petar Grašo je s pjesmom 'Jel' ti reka 'ko' zauzeo šesto mjesto, sedmo mjesto grupa Dalmatino i 'Refužo'. Odmah iza slijedi Massimo s pjesmom 'Zamisli', a svoje mjesto u top 10 je na devetom mjestu osigurao i Neno Belan s pjesmom 'Jube moja znaj'.

Posljednje mjesto, baš kao i prvo, zauzeo je Matija Cvek s pjesmom 'Ptice'.

ŠESTO IZDANJE Zagreb Classic počeo je uz 'San ljetne noći': Posjetitelji uživali u klasičnim notama na Tomislavcu

Uz to su objavili i listu top 10 glazbenika po zaradi. Autore su naveli abecednim redom. Među njima su se našli: Ante Pecotić, Branimir Mihaljević, Husein Hasanefendić, Miroslav Buljan, Neno Belan, Predrag Martinjak, Tonči i Vjekoslava Huljić, Zdenko Runjić te Zlatan Stipišić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 29.06.2023.

    ...Masimo 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare