To je to što me zanima!

Obitelj Alaina Delona neće mu ispuniti želju: Htio uspavati psa i da ga sahrane zajedno s njime

Kroz godine je Alain Delon imao jako puno pasa. Posljednji je Loubo, za kojeg je još 2018. rekao kako mu je to zadnji pas u životu. Htio je tražiti od veterinara da psa pokopaju zajedno s njime kad umre...
Vidi originalni članak

Legendarni glumac Alain Delon preminuo je prije nekoliko dana u 89. godini. Prije svoje smrti zamolio je da ga sahrane uz njegove pse. No, kako navodi Guardian, glumac je zatražio da s njime sahrane i njegovog 10-godišnjeg belgijskog ovčara. Pas Loubo je tako trebao biti uspavan i sahranjen u grobu s glumcem na njegovom imanju u Francuskoj. 

Aktivisti za zaštitu životinja su se pobunili protiv takvog zahtjeva i apelirali da se zdrava životinja ne uspavljuje, već da mu se pronađe novi dom. Obitelj glumca umirila je njihove brige. Delonova kći Anouchka rekla je kako je Loubo član obitelji te će se nastaviti brinuti o njemu, bez obzira na smrt njegovog vlasnika. 

Delon je tijekom života imao puno pasa i jako ih je volio. Na svom imanju, kojeg je kupio 1970-ih, napravio je posebno groblje na kojem je sahranjeno otprilike 35 njegovih pasa. 

SLUŠAO JU JE U PARIZU Tereza Kesovija upoznala je Delona: 'Imao je problema. Draži mi je bio Belmondo...'

U nedjelju su njegova djeca objavila kako je Delon umro te da su bili uz njega. U priopćenje su uključili i psa Loubu, koje je Delon usvojio 2014. godine. 

- Alain-Fabien, Anouchka, Anthony, kao i Loubo, jako su tužni što moraju priopćiti smrt svog oca - stajalo je u priopćenju. Delon je za svog psa 2018. rekao kako mu je to 'par do kraja života'. 

UMRO U 89. GODINI Francuska se oprašta od filmske legende Alaina Delona: Prije smrti otkrio je što nikako ne želi

- Volim ga kao svoje dijete. Imao sam 50 pasa u životu, ali s ovim imam posebnu vezu. Nedostajat ću mu kada me neće biti - rekao je te dodao: 'Ako umrem prije njega, pitat ću veterinara da odemo zajedno. Uspavat će ga u mojim rukama. Radije bih to učinio nego da znam da će umrijeti od tuge na mom grobu'. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • simonairena 22.08.2024.

    tako sebican ne mozes biti ali on je takav cijeli zivot bio. Sreca pa budali nece ispuniti zelju. Bolje da je za zivota bio bolji otac

  • XM12 21.08.2024.

    Sada ce on pred Boga i Markovica!

  • karbon 21.08.2024.

    Prolupao. Kak može i voljeti psa i usmrtiti ga? A aktivisti nek skupljaju vrane po parkovima i nek ih udome doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare