To je to što me zanima!

Novi tjedan 'Večere za 5' donosi veganska jela! Oni će kuhati bez namirnica životinjskog porijekla

Petero Zagrepčana će u novom tjednu showa 'Večera za 5' pripremati veganska jela
Vidi originalni članak

U novom tjednu 'Večere za 5' otkrivamo kako kuhaju vegani iz Zagreba. Gledatelji će upoznati petero kandidata koji će pokazati da se ukusna jela mogu spraviti i bez namirnica životinjskog porijekla.

Tino Prosenik (45)

Poduzetnik Tino u slobodno vrijeme voli kuhati za svoje zaposlenike, a u show se prijavio zbog zabave i druženja. Za sebe će reći da je normalan i zabavan te radišan.

NIŽU SE REAKCIJE Gledatelji napali Leonarda iz 'Večere za 5': 'Baš je njonjast, Đuka je najjači ovaj tjedan...'

Voli ljutu hranu i sve što ima povrće, a možebitna mana mu je što previše začinjava. Šest godina je vegan te je poznat po projektu 'Gruntek', kojem je iznimno posvećen.

Nikolina Plenar (46)

Profesorica hrvatskog jezika dolazi iz Samobora, a u 'Večeru za 5' prijavila se da bi promovirala vegansku kuhinju. Komunikativna je te je aktivistica za prava životinja, usto voli i putovati te je učiteljica joge.

Tradicionalna jela voli interpretirati na veganski način te smatra da je u kuhinji prilično kreativna.

Matei Negovetić (32)

Poduzetnik Matei prijavio se u 'Večeru za 5' zbog dobre zabave i želje da pokaže koliko je veganska kuhinja raznovrsna. Obožava kuhanje i želja mu je podijeliti svoja znanja.

ZADNJI DOMAĆIN DOBIO NAGRADU Robert je pobjednik ovotjedne 'Večere za 5', ali hrana nije sjela svima: 'Jelo je bilo preobično'

Usto, aktivan je pa voli trčati i vrijeme provoditi u prirodi. Hranu smatra ogledalom životnog stila. 

Sandy Fikić (31)

Kuhar Sandy u 'Večeru za 5' prijavio se kako bi promovirao vegansku kuhinju kojoj je posvetio život. Vedar je, otvoren i avanturističkog duha pa voli provoditi vrijeme u prirodi i baviti se vrtlarstvom. Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji.

Gordana Šore (70)

Umirovljenica Gordana u 'Večeru za 5' prijavila se zbog promocije veganske prehrane. Želi poručiti i pokazati ljudima da se može hraniti dobro i zdravo i bez mesa. Voli crtati, volontirati i ići u prirodu te sudjeluje u raznim udrugama - jer joj je važno da svoje vrijeme provodi što korisnije.

Planinari, sudjeluje u udrugama za spašavanje životinja te voli druženja. Prije pet godina ostvarila je svoj san te se popela na Kilimandžaro!

POGLEDAJTE VIDEO: KAD ŽELIŠ ZASPATI, A CIMER TI NE DA

Idi na 24sata

Komentari 17

  • patak Bubi 26.11.2023.

    Ono, kao kad piješ beskofeinsku kavu, bezalkoholno pivo i slične nebuloze.

  • Beatrixx 26.11.2023.

    Super, konacno cu nakon dugo vremena bacit oko :)

  • BUDI VEGAN 26.11.2023.

    Bravo, gledat ćemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare