To je to što me zanima!

Novi skandal trese kraljevsku obitelj: Sin norveške princeze ponovno završio u zatvoru

Mariusa Borg Høibyja ranije su uhitili u kolovozu zbog zlostavljanja djevojke, kojoj je kasnije uputio ispriku. Kako javljaju strani mediji, sad je prekršio zabranu prilaska
Vidi originalni članak

Marius Borg Høiby (27) priveli su u petak navečer nakon što je prekršio zabranu prilaska, javljaju norveški mediji. Naime, sin norveške princeze Mette-Marit u kolovozu je priznao krivnju da je pod utjecajem alkohola i droge 4. kolovoza fizički i psihički zlostavljao svoju djevojku. 

SIN PRINCEZE Skandal na norveškom tronu: Posinak budućeg kralja završio u pritvoru, pretukao djevojku?

Prema norveškom tabloidu Se Og Hor, Høiby je navodno u subotu, 7. rujna, sa skrivenog telefonskog broja kontaktirao svoju žrtvu, koju je ranije nazivao 'djevojkom'.

Odvjetnik Øyvinda Bratliena kasnije je potvrdio da su ga pustili na slobodu.

- Høiby je uhićen jer je u subotu 7. rujna navodno jednom, unatoč zabrani prilaska, sa skrivenog telefonskog broja kontaktirao žrtvu. Høiby to osporava i ne priznaje krivnju - prenose norveški mediji. 

Norvešku kraljevsku obitelj danima trese skandal kada su mediji javili kako je Mariusa prijavila 20-godišnjakinja koju je napao psihički i fizički, a zbog potresa mozga bila je hospitalizirana. 

Ona je izjavila kako ju je Marius psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi, a o svemu se oglasila na svom Instagram profilu u obliku Instagram Storyja.

ZAVRŠIO U PRITVORU Oglasila se bivša djevojka sina norveške princeze: Neću šutjeti, njega se treba odmah zaustaviti

Bili su u vezi od 2018. do 2022. godine, a zajedno su živjeli u Londonu, kasnije i u Norveškoj gdje su kupili kuću, navodi Se og Hør.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare