To je to što me zanima!

Nova optužba protiv Diddyja, javio se i njegov odvjetnik...

Reper P. Diddy je nudio manekenski angažman Adriji English i njenoj prijateljici, a one su trebale, kao i Adrijin dečko, oralno zadovoljiti repera
Vidi originalni članak

Kontroverzni reper Sean John Combs, poznatiji kao Diddy, opet je na meti tužbi. Naime, Adria English ga je tužila za seksualnu trgovinu, a navela je kako je Diddy od njezinog dečka i još jedne manekenke tražio da ga oralno zadovolje. Reper im je zauzvrat nudio manekenski angažman, navodi TMZ

English tvrdi i kako je njezin dečko odbio ponudu, ali da mu je reperov suradnik ponovno ponudio posao, ali pod uvjetom da nagovori Adriju da radi kao go-go plesačica na Diddyjevoj zabavi 2004. godine.

CHRISTIAN 'KING' COMBS P. Diddyjevog sina su optužili za seksualno zlostavljanje...

Adria i njezin dečko pristali su na tu ponudu te je Adria radila na zabavi. Isto tako tvrdi da je kasnije radila na drugim zabavama repera gdje je redovito morala piti alkohol pomiješan s narkoticima poput ecstasyja te je morala flertovati s gostima.

Iako se na početku od nje nije očekivalo da stupa u seksualne odnose s gostima, pripremali su je za to. 

IZNENADIO PRATITELJE P. Diddy obrisao sve objave na Instagramu usred skandala

Stvari su se pogoršale, po Adriji, kada je Diddy od nje zahtijevao da spava s Jacobom Arabom, poznatim američkim dizajnerom luksuznog nakita. Prema tužbi, Adria je stupila s njim u 'prisilni seksualni odnos', a za to je dobila 1000 dolara, prenosi TMZ.

Javio se i reperov odvjetnik, Jonathan Davis, za TMZ.

- Bez obzira na to koliko tužbi bude podneseno, to neće promijeniti činjenicu da Combs nikada nikoga nije seksualno napastovao niti trgovao seksom. Živimo u svijetu u kojem svatko može podnijeti tužbu iz bilo kojeg razloga i bez ikakvih dokaza. Srećom, postoji pošten i nepristran sudski postupak za pronalaženje istine i gospodin Combs je uvjeren da će nadvladati ove i druge neutemeljene tvrdnje na sudu - kazao je Davis.

Ovo nije prva tužba za repera, u studenom prošle godine za seksualno zlostavljanje optužila ga je bivša djevojka Cassie Ventura.

CASSIE VENTURA P. Diddyjeva bivša uključena je u istragu protiv njega: Ona je jedan od brojnih svjedoka...

Ona je navodila kako ju je reper fizički zlostavljao i silovao tijekom njihove dugogodišnje veze. 

Ubrzo nakon njezinih optužbi u javnost je isplivala još jedna. Joi Dickerson-Neal navela je da ju je Diddy drogirao i silovao. Uslijedila je i nova optužba anonimne žene za seksualno zlostavljanje, a onda su repera optužili i za trgovinu ljudi u svrhu seksualne eksploatacije. Diddy i dalje sve demantira. 

 
Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 06.07.2024.

    Ima Puno prijava

  • ivan004_1 05.07.2024.

    Mogu ga stvarno podojkitia

  • sasa_23 05.07.2024.

    Sve to treba ukinuti,ako ne prijaviš odmah gotova priča a ne 10,20,30 pa i 40 godina kasnije kao kod Cosbya recimo,što tu osim riječi navodnih svjedoka koji se mogu urotiti protiv tuženog sa onom koja ga tuži a lađno se kune na Bibliju a to se smatra kao dokaz,ako se zakune na Bibliju nemože lagati

Komentiraj...
Vidi sve komentare