To je to što me zanima!

Novi 'Knight Rider': Hasselhoff želi mračan reboot a la 'Logan'

Iako su u igri bitni redatelji, ipak je u pitanju ideja stara par desetljeća, kao i glumac kojem je davno istekao rok trajanja. Hasselhoff ima već 65 godina te ne uspijeva dovesti ljude u kina
Vidi originalni članak

Kada se prije umalo dvije godine pojavio foršpan za nešto što je sličilo novom 'Knight Rideru', a uz to se pojavila i stranica Knight Rider Heroes, postalo je svima jasno da bismo uskoro mogli dobiti i seriju istoimenog naziva. U foršpan smo vidjeli posvetu epskoj seriji, jer smo osim Hoffa u svojoj pozi i omiljenoj odjeći vidjeli i njegov auto, KITT, kako juri kroz pustinju.

Tada je sve ukazivalo na to da bismo stvarno mogli dobiti još jedno izdanje ‘Knight Ridera’. A kako se ispostavilo, to bi se stvarno moglo i dogoditi. Isprva je bio u igri Justin Lin, kralj jedne automobilske franšize ('Brzi i žestoki'), kao i jedne horor franšize ('Prikazivanja', čiji jedan od duhovnih nastavaka, 'Anabelle: Početak', upravo igra u kinima). U suradnji s NBC Universal i stranicom Machinima Lin je namjeravao proizvesti reboot 'Knight Ridera'.

No prema najnovijim informacijama, David Hasselhoff je svoju ideju o rebootu dao redatelju Robertu Rodriguezu, s mišlju da novi 'Knight Rider' njemu bude ono što je ovogodišnji hit 'Logan' bio Hugh Jackmanovom Wolverineu.

David Hasselhoff je po svemu sudeći iznimno odlučan u provođenju ovog projekta. A iako je prethodni pokušaj, serija iz 2008. godine, neslavno propao, Hollywood ipak ne odustaje samo tako.

- Susreo sam se s Robertom Rodriguezom, on je snimio 'Od sumraka do zore' i 'Machete'. I kažem ja njemu 'Moraš snimiti Knight Ridera.' On mi je odgovorio s 'Može prvo selfie!?', na što sam rekao 'Ne, neću selfie! Hoću film! Želim snimiti seriju! Želim sve to ponovno i želim da je mračno! Michael Knight se vratio i živčan je!" Nadam se da će se dogoditi, jer ako to uspije bit će mračno poput 'Logana'. Hasselhoff kao Michael Knight 2017. godine. Knight Rider. Saga se nastavlja - izjavio je Hasselhoff.

Kako se čini, Hoff je toliko zagrizao za ovu ideju da se javio i redatelju 'Čuvara galaksije', Jamesu Gunnu.

- Dao sam Jamesu neke ideje za 'Knight Ridera' i svidjelo mu se. Ako uspije, ne želim sprdnju kao što je to bila 'Spasilačka služba'. Takvi filmovi ne kuže foru i gube fanove - mudro je rekao Hoff.

No, iako su u igri dva bitna redatelja, ipak je u pitanju ideja stara nekoliko desetljeća, kao i glumac kojem je davno istekao rok trajanja. Hasselhoff je već 65 godina star te ne uspijeva dovesti ljude u kina. Uz to, šuška se o još jednom rebootu serije, koji ne bi imao Hasselhoffa nigdje u svojoj blizini, niti bi bio mračan.

U pitanju je projekt Weinstein Companyja, u kojem bi glavne uloge imali John Cena i Kevin Hart. Samom činjenicom da je Hart u igri, nestaje bilo kakva ozbiljnost, a to je upravo ono što David Hasselhoff ne želi.

Koji projekt će napokon opstati pokazat će samo vrijeme, iako se mi nećemo kladiti na Hasselhoffov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare