To je to što me zanima!

Novi dalmatinski hit Mladena Grdovića: Poslušajte njegovu 'Svetu zemlju Dalmatinu'...

Ante Viljac i Dušan Šarac zaslužni su za zaraznu melodiju pjesme, a Viljac potpisuje i stihove
Vidi originalni članak

Srića je da san ode rođen, pa me sunce prati di god pođen, pjeva zadarski pjevač Mladen Grdović (66) u svojoj novoj dalmatinskoj pjesmi 'Sveta zemlja Dalmatina'.

NIJE MOGAO SKRITI VESELJE VIDEO Ludnica na Braču: Kako je reagirao Grdović kad je čuo da je Rakitić potpisao za Hajduk

Novi hit među zabavnom glazbom napisao je provjereni tim. Ante Viljac i Dušan Šarac zaslužni su za zaraznu melodiju pjesme, a Viljac potpisuje i stihove. Za aranžman je bio zadužen Toni Eterović, dok je videospot režirao Max Hozić.

Grdović je spot snimao na nekoliko lokacija u Dalmaciji - Šibeniku, Splitu, Zadru i Korčuli, a uz njega se u videu pojavljuje i šest dama - Anette Nuhić, Anđela Bumbak, Anita Mrdeža, Josipa Belamarić, Loredana Stamenković Šanić i Lucija Žaja.

Jedan od predvodnika hrvatske zabavne glazbe, pjesmu 'Sveta zemlja Dalmatina' izvest će uživo na 27. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, festivalu koji će se održati 24. kolovoza kraj katedrale sv. Jakova.

UŽIVA U LUKSUZU Mladen Grdović hitno otputovao privatnim avionom u Dubai kod arapskog šeika: Evo i zašto

Grdović je prije dva dana proslavio 66. rođendan, a 50 godina ranije njegov je talent opazio Đorđe Novković.

Prvi album koji je Grdović izdao je 'Doviđenja' 1990. godine. Tri godine kasnije izdao je 'Nedostaješ mi ti', a 1995. 'Italia mix'. Godinu kasnije izdaje dva albuma: 'Nije u šoldima sve – Mladen i Bepo' i 'Ako odeš ti'. Njegovi su albumi prodani u čak 2,5 milijuna primjeraka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare