To je to što me zanima!

Novi Cabaret show stiže u Mint

Uz hrvatske izvođače dio ansambla čine i umjetnici koji dolaze sa svih strana svijeta: Ukrajina, Italija, Slovenija, Argentina. Tu su također i prepoznatljiva imena hrvatske glumačke i glazbene estrade
Vidi originalni članak

MINT club & more od ove jeseni priprema još atraktivniji Cabaret dinner show. Talentirani plesači, pjevači, glumci i akrobati do sada su zabavili već više od sto tisuća gostiju iz cijele regije, a ove jeseni iz Mint umjetničke radionice stiže nova glazbeno - scenska poslastica.

Jedinstveni Cabaret show ulazi u četvrtu sezonu, a svake godine je jača produkcijski, kao i brojem i kvalitetom izvođača. 

Uz hrvatske izvođače dio ansambla čine i umjetnici koji dolaze sa svih strana svijeta: Ukrajina, Italija, Slovenija, Argentina. Tu su također i prepoznatljiva imena hrvatske glumačke i glazbene estrade, plesači, akrobati te glazbenici. Široka paleta plesača i izvođača, raznih stilova i mogućnosti od baleta, hip hop i jazz plesne scene pa sve do burlesque, akrobata i aerial izvođača, svaki na svoj način plesnim izričajem i drugim vještinama pridonosi ovom showu koji garantira vrhunsku zabavu. Mario Jukić, režiser i koreograf Mint Cabareta, zaslužan je za sve ideje i novitete koje će Mint ove jeseni predstaviti.

Ove sezone kreativni tim vodi nas kroz zanimljivu priču koja se događa u hotelu, popraćeno raznim zapletima i raspletima kroz 3 čina. Raznolikost i nepredvidivost točaka je ono što čini ovu predstavu zanimljivom i uzbudljivom, a interakcija s publikom donosi nove doze adrenalina kreirajući posebnu atmosferu. Razne teme, filmski likovi i priče, vatra, letenje samo su dio atraktivnih scena koje će vas dočekati i iznenaditi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare