To je to što me zanima!

Nova frizura, ali stajling je još uvijek isti! Kanyeova supruga prošetala gotovo gola Parizom

Stara narodna kaže da se suprotnosti privlače pa je valjda tako i kod Kanyea i Biance jer je - ona gotovo gola, a on obučen od glave do pete
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (47) i njegova supruga Bianca Censori (29) posljednjih dana uživaju u Parizu. Tom prigodom, reperova draga pokazala je novu boju kose. Naime, ofarbala se u ružičasto. Iako je odlučila napraviti neke promjene, promjena stajlinga nije jedna od opcija.

SVI IH KOMENTIRAJU Kanye i Bianca ponovno šokirali bizarnim outfitima: 'Ponijela je zavjesu za tuširanje sa sobom'

Kanye i Bianca ponovno su šokirali modnim kombinacijama. Kanye se iz crnog 'skafandera' preobukao u bijeli, a ovog puta prekrio je i lice. 

Bianca je već tradicionalno, ispred objektiva fotografa, prošetala gotovo gola. Dizajnerica je nosila bodi u boji kože, a donje rublje je i ovoga puta zaboravila. Bilo je i malih promjena, ovoga puta nije hodala bosa već je najlonke do koljena uskladila sa štiklama. 

KAD SE PRIJATELJI RASTAJU Gdje je puklo? Karleuša branila Kanyea, nosila njegov dizajn, a on je ne voli? 'On ima problem'

Poznato je i da je par u Pariz stigao zbog modne revije marke 'Prototypes'. 

Iako su brojni zgroženi Biancinim načinom odijevanja, dizajnerica ga smatra 'izvedbenom umjetnošću', kako je pisao Page Six.

- Bianca ima ljude koji joj pomažu da tako izgleda. To je njezina prezentacija i dosta promišlja oko toga - rekao je izvor ranije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Čeljo Brtika 21.06.2024.

    Kanje je pukao

  • frenky___ 21.06.2024.

    I on se prodružio KKK🤣

  • slatix 21.06.2024.

    Kako trolaju ove novinare. Vjerujem da pomno planiraju kako da što eksplicitnije se pokažu u javnosti da bi ovi imali o čemu pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare