To je to što me zanima!

Norveški žuti vukovi Eurosonga kriju svoj identitet, a DJ koji je s njima bio nastupao je i lani

Subwoolferi je naziv dua koji ove godine predstavlja Norvešku na Eurosongu u Torinu, a njihov misterij i upečatljivi kostimi donijeli su im prepoznatljivost i finale
Vidi originalni članak

Keith i Jim imena su koja se kriju ispod žutih vučjih glava, a to je sve što javnost zna o zanimljivom norveškom dvojcu. Naime, Subwoolferi ne žele otkriti svoj identitet, a ludi nastup i pjesma 'Give That Wolf A Banana' plasirala ih je sinoć u finale Eurosonga.

- Mi smo najjači bend u galaksiji, došli smo pojesti talijansku pizzu - napisali su u opisu svog Instagram profila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duo je snimio i nekoliko videa na društvenim mrežama u kojima oponašaju nastupe ostalih natjecatelja, među kojima je i nastup naše Mije Dimšić (29).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Subwoolfer (@subwoolfer)

Uz dva žuta vuka u crnim odijelima sa sunčanim naočalama nastupio je i astronaut, čiji je identitet ipak otkriven. Naime, norveški novinar Morten Westgaard otkrio je da se radi o prošlogodišnjem predstavniku Norveške na Eurosongu, pjevaču Andreasu Haukelandu, zvanom Tix.

Tix je nastupio s pjesmom 'Fallen Angel', koja je imala potpuno drugačiju emociju od veselih vukova. Pjevač je otkrio da nosi tamnu stranu prije svog nastupa.

ZABUNILA SE? Hana Huljić objavila fotku pa napisala da je preklani pratila Eurosong, a tada ga nije bilo...

- Večeras je finale. Moja predstava je o palom anđelu. Ne osjećam se dovoljno dobro. Ne osjećam se dovoljno vrijedno - neadekvatno. Čovjek koji je prošao teška vremena i nije u stanju prepoznati vlastitu ljepotu. U lancima ga drže njegovi unutarnji demoni - nesigurnost, strah i mračne misli. U jednom sam trenutku odrastanja ozbiljno razgovarao s mamom za kuhinjskim stolom. Imao sam 13 godina i bio sam očajan jer sam bio siguran da nikada neću naći djevojku ili ikoga tko me želi. Zamisli to. 13 godina i vjerujete da vas NITKO tijekom vašeg života neće moći voljeti onakvima kakvi jeste. Taj je osjećaj velik dio teme teme 'Pali anđeo' i 'Iz mraka'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nohname 12.05.2022.

    Kakav je ovo sotonizam?

  • 11.05.2022.

    Jezivo...Najblaze receno

  • neno8 11.05.2022.

    Od svih naših predstavnika nikad se nitko nije maskirao pa njih bar polovicu niko na ulici nebi prepznao da su sudjelovali na Eurosongu

Komentiraj...
Vidi sve komentare