To je to što me zanima!

Nizozemska će do 1. studenoga odlučiti hoće li 2025. sudjelovati na Eurosongu u Švicarskoj...

Televizija je priopćila da vodi pregovore s Europskom radiodifuzijskom unijom (EBU) koja organizira to natjecanje
Vidi originalni članak

Nizozemska će do 1. studenoga odlučiti hoće li iduće godine sudjelovati na Euroviziji nakon što je ovogodišnji nizozemski kandidat Joost Klein bio diskvalificiran, objavila je u četvrtak nizozemska televizijska kuća AVROTROS, potvrdivši izvješća nizozemskih medija.

POČELA EUROVIZIJSKA SEZONA Cipar objavio ime predstavnika na idućem Eurosongu! Bio je i u HBO-ovoj hit seriji 'Euforija'...

Televizija je priopćila da vodi pregovore s Europskom radiodifuzijskom unijom (EBU) koja organizira to natjecanje.

- Kako bi dao konstruktivnom dijalogu priliku da bude uspješan, AVROTROS je zatražio odgodu odluke o sudjelovanju. EBU je odobrio odgodu do 1. studenoga, na čemu smo zahvalni.

POZNATI I DATUMI Eurosong u Švicarskoj: Otkrili su u kojem će se gradu održati!

AVROTROS je u lipnju rekao da nije siguran hoće li sudjelovati na natjecanju iduće godine koje se održava u Baselu nakon što je nizozemski natjecatelj Klein bio diskvalificiran zbog pritužbe članice produkcijskog tima. 

Švedski tužitelji odustali su od istrage o tom incidentu u kolovozu uz objašenjenje da je 'očevidac incidenta' stekao drukčiji dojam o Kleinovoj kretnji rukom. Klein (26) je izvodio pjesmu 'Europapa' i u početku je bio smatran jednim od favorita za pobjednika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dahvaul 13.09.2024.

    Ako nemate nekoga lesnikabo ili tešku derčinupe đabe vam ići

  • dalda 13.09.2024.

    Svatko iole normalan bi trebao tu paradu razvrata i nemorala(u što se zadnjih godina pretvorio Eurosong) izbjegavati u širokom luku. Niskozemci su kolovođe tog cirkusa tako da će njihov bojkot svima dobro doći...pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare