To je to što me zanima!

Nizozemac je zastavom pokrio glavu dok je Izraelka pričala, a predstavnica Grčke je zijevala...

Prolazak Izraelke Eden Golan u finale izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a čini se da i nekim drugim natjecateljima nije drago što se ona natječe
Vidi originalni članak

Prošlo je i drugo polufinale Eurosonga, nakon kojeg su u finale prošli Latvija, Austrija, Nizozemska, Norveška, Izrael, Grčka, Estonija, Švicarska, Gruzija i Armenija. Prolazak Izraelke Eden Golan u finale izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a sudeći po snimkama koje se šire internetom, čini se da i nekim drugim natjecateljima nije drago što se ona natječe.

EUROSONG 2024. Je li Baby Lasagni dovoljno 200 bodova od žirija? Evo koliko su bili naklonjeni prošlih godina

Desetero finalista iz drugog polufinala prisustvovalo je press konferenciji nakon nastupa, a obožavatelji su primijetili reakcije Marine Satti (Grčka) i Joosta Kleina (Nizozemska) kada je došlo vrijeme da Eden odgovara na pitanja.

Joost je naime nizozemskom zastavom prekrio stranu lica okrenutu prema Eden, a u trenutku kada je ona pričala s novinarima, u potpunosti se prekrio preko glave.

Eden je jedan novinar postavio pitanje o tome smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge natjecatelje. Voditelj joj je poručio da ne mora odgovoriti na pitanje, na što je Joost glasno rekao: 'Zašto ne?'.

Marina je pak tijekom razgovora Eden s novinarima 'zaspala'. Krenula je zijevati, a u trenutku kada se kamera okrenula prema njoj se pravila da spava.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sofiaber 10.05.2024.

    Imaju pravo ovo dvoje

  • lanai goga 10.05.2024.

    Da ima imalo postovanja svi pjevaci trbali se dogovoriti ne htjeti pjevati ako izrael nastupa jednostavno bojkotirati rekla sam zidovi kupili i pobjedu eurosonga

  • mudrac22 10.05.2024.

    Mozda da Nizozemac procita povijest svoje drzave , onda ce imati dosta razloga prekrivati se sa kojekakvim krpama , a Grkinju treba nauciti kulturi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare