To je to što me zanima!

Nives u mini bikiniju i visokim potpeticama zasjela u traktor: 'Hajde da mi oremo zajedno'

Njezino izdanje oduševilo je mnoge pratitelje. 'Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljuprivredi!', 'Mijenjam zanat, odmah sad!', pisali su Celzijus
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (41) je sunčan dan iskoristila za vožnju traktorom. S obzirom na to da su se temperature u subotu kretale i do 33 stupnjeva Celzijusa, skinula se u minijaturni bikini te se usputno i osunčala. Koliko je uživala, pokazala je u nizu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mama (po)kupila traktora! - napisala je Nives, referirajući se na Mamu ŠČ!, hit Leta 3.

Pozirala je za upravljačem traktora u crnom bikiniju i visokim zlatnim sandalama. Takvim izdanjem je, sudeći prema komentarima, oduševila mnogobrojne pratitelje.

'Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljuprivredi!', 'Mijenjam zanat, odmah sad! Mijenjam grad za selo', 'Ja bih pokupio mamu', 'Hajde da mi oremo zajedno', 'Nives, kupio bih tvornicu traktora zbog tebe', pisali su joj.

UPOZORILA NA KAZNENO DJELO Nives Celzijus o deepfake golim fotkama: 'Neki misle da je badić fotošopiran. A tattoo? Legenda'

Podsjetimo, Nives je prošli utorak objavila kako mrežama kruže fotografije na kojima je gola te upozorila kako se radi o deepfakeu, a ujedno i o kaznenom djelu. 

- Mogli bi se našaliti i primijetit da se fotošop majstor malo žurio i zaboravio nakeljit tattoo. Ali nećemo se šalit jer ovaj deepfake je kazneno djelo - napisala je na Instagram storyju te objavila cenzuriranu fotografiju nje gole. 

Nekoliko sati kasnije ponovno se oglasila. 

- Za neke ljude istina je ono što je njima prihvatljivije. Tako da, pored brojnih ljudi koji se se javili i zgrozili nad ovim činom deepfakea, ne nužno zato što sam im simpatična, već zato što su svjesni opasnosti za naše društvo i našu djecu, postoje i oni kojima je draže prihvatiti da je kupaći taj koji je fotošopiran - napisala je Nives, očito razočarana nerazumijevanjem komentatora. 

- A tetovaža, urbana legenda - napisala je uz snimku za koju tvrdi da je iskorištena kao materijal za deepfake. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Željko.očić 21.07.2023.

    nju treba orat i njezinu sestru

  • ja85 16.07.2023.

    Prvo se zali na deepfake i sat kasnije objavi ovako nesto… moramo li bas svaki dan o toj babi citati?? Brate naporni ste stvarno

  • Druga Proleterska 16.07.2023.

    Ajmo da ja orem tebe a ti ori šta želiš !

Komentiraj...
Vidi sve komentare