To je to što me zanima!

Nina Kraljić o prozivkama da je sotonistica: 'Ako vam se ne sviđam, na dobrom sam putu'

Draga, znaš onu: Ne voliš me, ali me i dalje pratiš? Fan si. Kako će tvoja duša sad preživjeti što prati sotonisticu. I još nešto, kad se ovakvim kao ti ne sviđam, znam da sam na dobrom putu i da radim korisno, napisala je
Vidi originalni članak

Nina Kraljić (28) 'obračunala' se s pratiteljicom na Facebooku. Sve je krenulo kada je pjevačicu prozvala sotonisticom zbog fotografije koju je objavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma sigurno - odgovorila joj je Nina pa dodala:

- Draga, znaš onu: Ne voliš me, ali me i dalje pratiš? Fan si. Kako će tvoja duša sad preživjeti što prati sotonisticu. I još nešto, kad se ovakvim kao ti ne sviđam, znam da sam na dobrom putu i da radim korisno. Jer da se ovakvima sviđam, zabrinula bih se.

SEVERINA 'ODGOVORILA' FOTKOM Nina Kraljić oplela po Sevki: U inozemstvu ne bi postigla ništa

Screenshotove ovog razgovora glazbenica je pokazala na Instagramu, a onda je objavila anketu u kojoj je pratitelje pitala misle li da je ona sotona ili ne.

Kraljić, inače pobjednica prve sezone 'The Voicea' i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2016., ove godine se natječe na Dori, a nastupit će prva, i to s pjesmom 'Rijeka'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • julijana61 19.01.2021.

    Prestrašno......

  • 19.01.2021.

    Što je na fotografiji dotična povezala sa sotonizmom? Ja ne vidim nikakav simbol niti ništa. Izgleda kao većina alternativki. ne kužim.

  • tomo100brt 18.01.2021.

    Nina fura neki gotički stil i odmah je sotonistica. Znači da su filmovi Tim Burtona Batman i Batman se vraća sotonistički jer i on fura gotički stil. Ova koja misli da je fan nema veze sa povijesti umjetnosti i povijesti općenito. Nigdje ne vidim da se ona obukla u vraga. Čisti gotički stil. Uostalom da sam fan nikad ne bih ovako odbrusio omiljenoj osobi. Ipak se malo Nina uvrijedila što je normalno. A ima i Nina pravo što joj je sve rekla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare