To je to što me zanima!

Nina Badrić pozirala u haljini koja košta više od 800 eura

Pjevačica je istaknula svoju vitku liniju u haljini s printom koja nosi potpis Jean Paula Gaultiera
Vidi originalni članak

Istra je majka, napisala je Nina Badrić (52) u opisu fotografija koje je objavila na svojim društvenim mrežama. Pjevačica je pozirala u pripijenoj haljini, dok se iza nje prostiralo plavo more. Istaknula je svoju zanosnu figuru, a obožavatelji su je preplavili komplimentima. 

ODUŠEVILA FOTKOM Nina Badrić pozirala s mlađom sestrom Sunčicom, a zna se i razlog : 'Proslavite i za mene...'

Haljina s printom koju je pjevačica odjenula nosi potpis Jean Paula Gaultiera, a njezina cijena na službenim stranicama brenda iznosi 848 eura.

'Kako moćno izgledaš', 'Haljina je top', pljuštali su komplimenti.

Nedavno nam je Nina otkrila svoje neostvarene želje, a dotaknula se i o odnosima na estradi. Prijateljica je s mnogo kolega, a među najdražima je Petar Grašo, s kojim je snimila duet.

PRIČALA I O ODNOSIMA NA ESTRADI Nina Badrić otkrila nam je svoje neostvarene želje, ali i izazove: 'Sada sam napokon spremna...'

-  Postoje neki lijepi odnosi puni međusobnog poštovanja. Sa svim svojim kolegama sam u normalnim odnosima jer isti kruh jedemo i svi znamo kroz što prolazimo na putu do svog uspjeha. Neki su iskreniji, neki su veći glumci i od najboljih glumaca, ali svatko neka radi što misli da je ispravno. Mjesta ima za sve, a ionako nas publika drži na životu - rekla nam je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bree77 28.09.2024.

    I što to kome znači osim možda njoj?Bezveze

  • winston22 28.09.2024.

    baba koja bi se vratila u 90 te

  • bojler1 28.09.2024.

    Ali haljina ne sakriva kad je netko baba., a pogotovo ne haljina od samo 800 eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare