To je to što me zanima!

Nikita stigla na spoj u toaleti, farmer Darko zaključio: 'Stigla je prenapadno, nije mi ugodno'

Nikiti je ovo drugo sudjelovanje u RTL-ovu showu. Riječanka je u 14. sezoni bila kod farmera Damira Topleka, s kojim se i danas čuje
Vidi originalni članak

Nastavljaju se prvi spojevi u showu 'Ljubav je na selu'. Farmer Darko je nestrpljivo čekao svoju damu, a prva je u svom stilu ušla Nikita u haljini.

UPOZNAVANJE DJEVOJAKA Nastavljaju se spojevi u 'Ljubav je na selu'! Neki farmeri će biti očarani, a neki razočarani...

- Došla je prenapadno - odmah je zaključio farmer, ai Nikita je našla manu:

- Pružio mi je ruku kao da smo susjedi. Nikita je farmeru postavila nekoliko škakljivih pitanja, a on je priznao da mu nije najugodnije sjediti u njezinu društvu.

NOVI DAN, NOVE ZGODE Farmeri Ilija i Željko odradili su spojeve u 'Ljubav je na selu': 'Zeru sam uzbuđen, radujem se'

Nikiti je ovo drugo sudjelovanje u RTL-ovu showu. Riječanka je u 14. sezoni bila kod farmera Damira Topleka, s kojim se i danas čuje. 

- Odlučila sam se vratiti u emisiju jer mi je bilo super u 14. sezoni, fino sam se zabavljala s ekipicom! Tako da zašto opet sebi ne bih dala šansu - rekla nam je dance zvijezda prije nekoliko dana.

Nikita se konkurencije ne boji jer je, ističe, niti nema.

- Moja konkurencija može biti sam Boginja tj. Božanstvena žena kao što sam ja, ali budimo realni, rijetke su takve zato sam sigurna da je nemam - istaknula je.

NE BOJI SE KONKURENCIJE Nikita je sigurna da će farmer Darko biti njezin: 'Ja mu mogu priuštiti nešto božanstveno...'

Nije tip osobe koja će se s drugim ženama boriti za muškarca.

- Ali sam tip žene koja ostavi dojam, a na njemu je da izabere. Ako on nije moj tip, sve ću napraviti da ga odbijem od sebe pa čak odigrati neke igrice - smijala se Nikita.

Iza nje je nekoliko dužih veza, no rekla kako je muškarcima uvijek bilo teško pratiti njezin tempo.

- Uglavnom sve veze se svode na animalnoj razini i tu nema načina da rasteš s partnerom ako nisi na Božanskoj razini, da bi doživio prosvjetljenje. S njih dvoje sam to doživjela, ali oni nisu bili spremni... Naučila sam da mi to ne treba, da mogu biti sama sa sobom... Jer kad sam s nekim, dvojim se i kreiram neku drugu ličnost, nešto što ja nisam... Ja muškarca mogu samo obožavati. Cijelog ispunjavati kozmičkim energijama, kuhati mu iz ljubavi, uživati s njime gledati filmove, šetati se prirodom, kupati u moru ili bazenu, buditi se kraj njega svaki dan, biti jedno s njime. Inače od 4 dugogodišnjih veza čujem se sa dva partnera, s jednim zbog djeteta, a s drugim jer mi je ostao u duši - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DancingQueen 18.09.2024.

    Jao,ova je sramota za ženski rod.🤦‍♀️

  • Hana banana 18.09.2024.

    Ova je isto pukla...odavno 🤣🤣

  • nedam se 17.09.2024.

    Ovo je negledljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare