To je to što me zanima!

Niall Horan oglasio se o Liamu Payneu: 'Vidio sam ga nedavno, nisam znao da se opraštamo...'

Bivši članovi One Directiona oglasili su se u četvrtak oko tragične smrti svog kolege Liama Paynea zajedničkim priopćenjem. Sada se oglasio i Niall Horan
Vidi originalni članak

Od Liama Paynea su se tijekom srijede oprostili i njegove kolege iz One Directiona zajedničkim priopćenjem, a zatim su se i samostalno oglasili na društvenim mrežama. Među posljednjima se oglasio i Niall Horan (31). Objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana te mu odao počast emotivnom porukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VELIKA TUGA Harry Styles oglasio se o Liamu Payneu: 'Nedostajat ćeš mi...'

- Shrvan sam zbog smrti mog nevjerojatnog prijatelja, Liama. Ovo mi se čini kao da nije stvarnost. Imao je toliku energiju za život i strast za poslom koja je bila zarazna. Bio je najpametniji i uvijek je činio da se svi osjećaju sretno i sigurno. Sve zbog čega smo se smijali tijekom godina, ponekad i oko najjednostavnijih stvari, stalno mi se vraća u misli kroz tugu. Takvo prijateljstvo i povezanost ne događa se često u životu. Sretan sam što sam te nedavno vidio. Nažalost nisam znao da će to biti naš posljednji oproštaj. To mi slama srce. Voli te tvoj brat -  napisao je te izjavio sućut Liamovoj obitelji i njegovom 7-godišnjem sinu Bearu. 

Među brojnim oglasio se i Ed Sheeran.

- Bez riječi. Moje su misli s njegovom obitelji i voljenima, svaka uspomena koju imam s njim je sjajna, samo takva srceparajuća situacija. Budite ljubazni - napisao je glazbenik.

BIVŠI ČLAN ONE DIRECTIONA Sve što se do sada zna o tragičnoj smrti Liama Paynea

Vijest o Payneovoj smrti šokirala je obožavatelje ove grupe diljem svijeta. Strani mediji izvijestili su da je pjevač pao s balkona na trećem katu hotela u Buenos Airesu te poginuo. Već u srijedu navečer su se ispred hotela krenuli okupljati shrvani fanovi, a i tijekom četvrtka su obožavatelji diljem svijeta odavali počast tragično preminulom Payneu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • francek79 18.10.2024.

    Tko je taj? 20 članaka dnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare