To je to što me zanima!

Ni slomljena noga ne može ju spriječiti da odradi trening! Knoll pokazala kako vježba

Redovno nas je Ivana Knoll informirala kako svoje tijelo usavršava napornim treninzima u teretani, a iako je povrijedila nogu, odlučila je ostati u formi
Vidi originalni članak

Prvi pokušaj vježbanja otkako sam slomila nogu. Tehnika i nije najbolja, ali već ću nekako dokučiti koje su moje opcije, napisala je to u opis Ivana Knoll u kratkom videu koji je podijelila u obliku Instagram storyja. Naša 'vatrena' navijačica prije nekoliko dana slomila je nogu dok je ljetovala na grčkom otoku Mykonosu. Ako je suditi prema videu, i dalje ima longetu na nozi, no to nju ne sprječava da ostane aktivna.

SLOMILA NOGU NA ODMORU Ivana Knoll u zračnoj luci bila u invalidskim kolicima: Vratila se u Zagreb i odmah išla na ćevape

Redovno nas je Knoll informirala kako svoje tijelo usavršava napornim treninzima u teretani, a iako je povrijedila nogu, odlučila je ostati u formi.

Tako je snimila dio vježbi koje je odradila, a sudeći prema videu radila je sklekove na rukama. Ozlijeđenu nogu oprezno je držala u zraku. 

Nosila je ružičasti kompletić, koji se sastoji od top majice i suknjice. 

Nedavno se Knoll vratila u Hrvatsku s naglo prekinutog odmora. Kada je stigla u Zagreb, prva destinacija joj je bila kusanje slasnih ćevapa, kojima se pohvalila na društvenim mrežama.

IMA ŠTAKE I LONGETU Pete joj presudile! Ivana Knoll otkrila kako je slomila nogu...

Za TMZ Sports otkrila je i kako se ozlijedila. Knoll je ispričala da će trebati hodati sa štakama idućih tri tjedna te da se nada da će kroz tri mjeseca noga u potpunosti zacijeliti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • E3e 26.08.2024.

    Ko da je za tu osobu problem dizat noge.

  • Dadily 26.08.2024.

    mislim da je vrijeme da HAKOM uleti i ovdje i jesno deklarira da se i ovaj tzv. članak (a plaćeni je oglas) tj. ove vrste članaka moraju jasno deklarirati kao i sve do sada reklame... odnsno jasno naznačiti već na uvodnom parafu da se radi o plaćenom oglasu... tako da se jasno zna da naše tzv. poznate instagramuše ustvari plaćaju oglase u portalima (točnije... plaćaju sponzori onih piz*arija koje uglavnom nose na sebi)...

  • ilcommentatore 26.08.2024.

    jede na drugu stranu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare