To je to što me zanima!

Nevjerojatno! Ovo su glasovi publike: Hrvatskoj devet 12-ica, Švicarac je dobio samo jednu!

Glasovi publike i žirija opet su u nesrazmjeru. Baby Lasagna maksimalnih 12 bodova dobio je 'samo' od dva žirija - srpskog i ciparskog, dok je publika u čak devet država odlučila kako je Hrvatska bila najbolja.
Vidi originalni članak

Da su se brojali samo glasovi iz televotinga, Hrvatska bi bila osvajač Eurosonga.. Našeg predstavnika publika je nagradila s 337 bodova, ali to mu nije bilo dovoljno da prestigne švicarskog predstavnika....

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Baby Lasagna na kraju je završio na 2. poziciji s 547 bodova, Nemo iz Švicarske pobjednik je s 591 bodom.. Od žirija je Lasagna imao 210 glasova, Švicarac 365.

SUDIJA NAS ZA*EBO... Hrvati na X-u bijesni: Česi nam dali 2 boda? 'Nek ih HGSS spašava po Velebitu za dvojku'

Glasovi publike i žirija opet su u velikom nesrazmjeru. Baby Lasagna maksimalnih 12 bodova dobio je 'samo' od dva žirija - srpskog i ciparskog, dok je publika u čak devet država odlučila kako je Hrvatska bila najbolja. 

To su redom: Albanija, Austrija, Azerbajdžan, Danska, Island, Irska, Norveška, Srbija te Slovenija.

UĆI ĆE U POVIJEST Eurosong obojan skandalima: Šokantna Irska, diskvalificirali Nizozemca, veliki prosvjedi...

Koliko se razlikuju glasovi publike i žirija najbolje dočaravaju glasovi Norvežana za Hrvatsku. Njihov žiri nam uopće nije dao bodove, a narod nam je dao maksimalnih 12!

Švicarska je maksimalnih 12 bodova u televotingu dobila tek od jedne države - Ukrajine. Hrvatska je od Ukrajinaca u ovoj kategoriji dobila deset bodova...

NAKON OSVOJENOG DRUGOG MJESTA VIDEO Baby Lasagna: 'Drago mi je zbog glasova publike. Oni će dolaziti na koncerte, a ne žiri...'

Bili smo blizu pobjede, Baby Lasagna sve nas je oduševio, ali na kraju je malo nedostajalo...

Idi na 24sata

Komentari 141

  • pema 15.05.2024.

    Sve vam je namjestito , Vec UEFA zna ko ce Euro 24 pobijedit

  • unikat unikata 13.05.2024.

    Većina ovih komentatora je nedavno bila u žiriju ( Arena) i nije ih zanimao glas publike .🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔

  • el_comandante 12.05.2024.

    Zašto mediji ne pišu o Izraelu i njihovih 15 "dvanajstica", ili o Ukrajini i njihovih 7 dvanajstica. Nama je to, pored ostalog,  ukralo pobjedu, te njihove dvanajstice koje bi u suprotnom najvećim dijelom pripale nama, da nema takvog bildanja glasova financiranog od strane vojnih sila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare