To je to što me zanima!

'Nešto više od prijateljstva?' Emily Ratajkowski i Camila Cabello strastveno se poljubile

U videu se Emily Ratajkowski i pjevačica Camila Cabello ljube u ista, a snimka se ubrzo proširila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski (33) nedavno se na tradicionalnom ‘partyju u bijelom‘ u New Yorku družila s pjevačicom Camilom Cabello (27). Obje su se pohvalile kako je bilo na zabavi, a jedan video posebno je zapeo za oko brojnim obožavateljima manekenke i pjevačice. 

GALERIJA: NAJLUĐE KOMBINACIJE Slavne dame na Met Gali šetale u prozirnom: Emily Ratajkowski pokazala je golu stražnjicu...

Emily je objavila kompilaciju videa koje je snimila tijekom večeri, a na jednom je pao i poljubac. U videu se ona i pjevačica ljube u usta.

Snimka se ubrzo proširila na društvenim mrežama, a čini se kako su brojni fanovi šokirani i zbunjeni.

- Jeste vi u vezi ili?! - glasi jedna komentar na društvenim mrežama.

'PRSTENJE ZA RAZVOD' Emily Ratajkowski pozirala gola u krevetu, fanovi bijesni: 'Da si odjevena, bila bi i dalje u braku'

Iako nisu otkrile svoj ljubavni status, Emily je ranije bila u braku sa Sebastianom Bear-McClardom, a razveli su se 2022. godine. Camila je bila u vezi sa Shawnom Mendesom, a prekinuli su 2021. Nakon toga krenula su šuškanja kako ljubi kolegicu Lauren Jauregui. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.07.2024.

    I što je tu strašno uzeti če hiltti 3500 wati i udri i eto im zadovoljstva 👩‍❤️‍👩

  • pajdhdiejga 09.07.2024.

    Ova camila potpuno izgubila kompas. Otkad je debela ne zna kako vise skrenuti pozornost na sebe. Blajh, pa nastup sa sladoledim, pa sad ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare