To je to što me zanima!

Nered je uspio nagovoriti Ninu Badrić da proba žabe i jegulje...

Nisam znao hoće li mi se odbiti od glavu, tanjur mislim... kada me Nina pogodi, smijao se reper Nered. Dodaje kako su ipak srušili predrasude i potvrdili da je žaba vrhunska poslastica...
Vidi originalni članak

Reper Nered (40) pokrenuo je gastro show 'Kaj se kuha?' na svom YouTube kanalu gdje otkiva tajne domaće i strane kuhinje. Svake treće subote objavljuje novu epizodu, a sada su mu gosti, uz suprugu Jelenu, pjevačica Nina Badrić (47) i ugostitelj Krešimir Ledić

- Preferiram zdrave namirnice. Kupujem isključivo gdje znam porijeklo i voća i povrća. Danas je dosta toga zatrovano i prskano pa sam oprezna. Sve više i više proučavam ljude koji žive na voću i povrću - otkrila je Nina. Nered je odlučio na jelovniku ponuditi žabe jer mu uskoro dolazi obitelj iz Opuzena, ali, kako se našalio, sve su mu žabice potonule...

U pomoć je pozvao prijatelja iz Metkovića, Stipana Iličića, šefa kuhinje u restoranu Balon. Iličić mu je nabavio friške žabe i jegulje pa su pripremili stara tradicionalna neretvanska jela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio sam nervozan cijeli taj dan. Znao sam da je Nina u programu treninga i da se priprema za veliki koncert 7. ožujka u Areni Zagreb. To je užasno zahtjevno. E, sad dolaze mi gladne moja supruga i Nina i svi očekuju nešto super od mene, a ja po prvi put pripremam žabe i jegulje! Tko još danas to jede? - upitao se reper. Dodao je kako mu je trebalo hrabrosti da žabe i jegulje posluži na tanjur. Pogotovo Nini koju je nagovarao da ih proba prvi put u životu. 

- Nisam znao hoće li mi se odbiti od glavu, tanjur mislim... kada me Nina pogodi, hahah - smijao se Nered. Dodaje kako su ipak srušili predrasude i potvrdili da je žaba vrhunska poslastica.

Žabe se inače tradicionalno pripremaju od Baranje do Gorskog Kotara te u Cetinskom i Neretvanskom kraju, a Nered je objasnio i što je točno pripremio za večeru. 

- Prvo sam Stipanu pomogao u pripremi namirnica za brudet od jegulja. To smo prvo stavili na vatru, a nakon toga smo počeli pripremati rižoto od žabljih krakova. Sve je na kraju super ispalo - rekao je. 

Kako je Nina reagirala na žabe i jegulje u tanjuru te kako se Nered snašao u kuhinji i je li uspio pripremiti ovo staro tradicionalno jelo pogledajte u novoj epizodi gastro showa 'Kaj se kuha?' u subotu 22. veljače u 11 sati na YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 🦈Jeronim🦈 22.02.2020.

    Dobro da nisu i oni jeli mačke i šišmiše kao i Kinezi.

  • It's kišing 22.02.2020.

    Ta pojede boga oca... Ona i Žak napune Arenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare