To je to što me zanima!

Nepalci su prvi put u povijesti odabrali plus size misicu: 'Moje obline predstavljaju sve žene'

Inače, zagovornica je body pozitivnosti, a ujedno je prva plus size žena koja se natječe na svjetskom izboru
Vidi originalni članak

Manekenka Jane Dipika Garett (22) ovogodišnja je Miss Universe Nepala koja je predstavila svoju državu na svjetskom izboru u El Salvadoru, a prva je plus size manekenka koja je osvojila tu titulu.

BAVI SE BORILAČKIM VJEŠTINAMA Nova Miss Varaždinske županije Patricija Dimitrovski: Radi kao zaštitarka, smije nositi oružje

Osvojila je titulu Miss Nepala nakon što je iznenadila žiri svojom prirodnom ljepotom, a pokazala je da želi srušiti tipične stereotipe ljepote. 

- Kao žena s oblinama koja ne slijedi određene standarde ljepote, ovdje sam da predstavljam sve žene - rekla je za strane medije. 

Inače, zagovornica je body pozitivnosti, a ujedno je prva plus size žena koja se natječe na svjetskom izboru. 

- Mislim da ne postoji samo jedan način da budete lijepi, svaka je žena lijepa baš takva kakva jest - rekla je. 

Svakodnevno motivira svoje pratitelje objavama o svom tijelu i samouvjerenosti. Kako kaže, njena je misija predstaviti sve žene s oblinama. 

- Kao žena s oblinama i koja ne zadovoljava određene standarde ljepote, ovdje sam da predstavljam žene s oblinama, koje se bore s debljanjem, koje se bore s hormonalnim problemima. Svaka žena posjeduje urođenu i jedinstvenu ljepotu - rekla je.

Progovorila je o prevladavanju nesigurnosti i kako se osjećati dobro u vlastitoj koži.

- Mislim da uspjeh ovisi o pojedincu. Za mene je biti na ovoj pozornici i govoriti svoju istinu nešto što je jako važno. Prije nekoliko godina bila sam vrlo nesigurna osoba i imala sam vrlo nisko samopoštovanje. Sada volim sebe i to je za mene uspjeh - rekla je i oduševila publiku.

KOJA VAM JE NAJLJEPŠA? ANKETA Ovo su najljepše žene svijeta, ima li Ličanka Andrea šanse za titulu Miss Universe?

Jane je inače medicinska sestra i poduzetnica. Ranije živjela u Washingtonu, a onda se preselila u Nepal. Priznala je i da je bila demotivirana prije prijave na izbor jer ne izgleda kao tipična manekenka.

Ovogodišnje natjecanje za Miss Universe održat će se 18. studenog u El Salvadoru, a domaćini će biti Olivia Culpo i Jeannie Mai, kojima će se pridružiti i Maria Menounos.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S BARBAROM NOLOM:

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tomo100brt 16.11.2023.

    Što god vi mislili bolje ovo nego Miss Universe u kojem ima i TS.

  • KusNjega 16.11.2023.

    Gle šta ste fini kad se radi o inozemnoj PLUS, dok našu Luciju počastite svakojakim pogrdnim imenima,A ruku na srce, Luca ima 200% ljepše lice od ove, a istih su gabarita!!

  • zorozimba 16.11.2023.

    Nevjerojatno kako punije da ne kažem debele žene uvijek nađu neki alibi što je u stvari unutarnja spoznaja da su takvih oblina i vanjska kao obrambeni mehanizam. Ne, tvoje obline ne predstavljaju sve žene, ti si debela i predstavljaš manjinu, bar se nadam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare