To je to što me zanima!

Neočekivani preokret u dvorcu: Božica je prepustila vlast Tinu

MALO SU POPILI Kristina je Tina usred noći došla masirati da bi u jednom trenutku u sobu ušla i Božica te legla kraj Tina u krevet, naredivši Kristini da i nju masira
Vidi originalni članak

Vesela večer u dvorcu Ribnik, uz koju čašu vina i dobru atmosferu rezultirala je 'padom kaštelanke'. Božica je popila koju čašicu vina više te se odlučila smilovati Tinu kojeg je taj dan prvo oštro kaznila.

- Tin ima vlast cijelu noć, odnosno do sutra popodne, to jest do kada to traje - objašnjavala je smotano Božica, misleći pritom na to do kada traje njezina vladavina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trebam masažu, Kiki -  vikao je Tin iz kaštelankine sobe koju mu je ona prepustila. Kristina ga je usred noći tako došla masirati da bi u jednom trenutku u sobu ušla i Božica te legla kraj Tina u krevet, naredivši Kristini da i nju masira. 

Kako je sve to izgledalo te što se sve dogodilo, pogledajte u videu, a kakav će Tin biti kao kaštelan te kako će reagirati ostali dvorani kad saznaju što je Božica napravila, gledatelji će saznati u novoj epizodi 'Anna', na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare