To je to što me zanima!

Neočekivan potez! Princ Harry i Meghan kupili su kuću u Europi

Nagađa se da su time dobili pravo na zlatnu vizu, kojom imaju pristup Schengenskom području Europske unije. To bi bila velika povlastica za Meghan, koja je američka državljanka
Vidi originalni članak

Princ Harry (40) i Meghan Markle (43) kupili su nekretninu u Europi. Kako javlja Daily Mail, par je kupio kuću u sunčanom i toplom Portugalu. Uslijedilo je to nakon što je kralj Charles (75) prošle godine odlučio da par više ne može boraviti u Frogmore Cottageu.

'OMALOVAŽAVA DRUGE' Nitko ne želi raditi s njom, daju otkaz nakon par mjeseci: 'Ona je diktatorica u visokim petama'

Oni nisu jedini članovi kraljevske obitelji koji su u Portugalu odlučili kupiti imanje. Harryjeva sestrična, princeza Eugenie (34) i njezin suprug Jack Brooksbank (38) vlasnici su kuće u 'CostaTerra Golf and Ocean Clubu', luksuznom kompleksu koje se nalaze uz more u Melidesu, južno od Lisabona.

Je li to Harryja dodatno motiviralo da kupi kuću upravo tamo, ne zna se, ali nagađa se da su time dobili pravo na zlatnu vizu, kojom imaju pristup Schengenskom području Europske unije. To bi bila velika povlastica za Meghan, koja je američka državljanka. 

PRINC JE UZBUĐEN Britanska kraljevska obitelj je čestitala Harryju 40. rođendan

Nakon što se u studenom 2017. zaručila za Harryja, iz Kensingtonske palače poručili su da će Meghan u dogledno vrijeme podnijeti zahtjev za britansko državljanstvo. Glasnogovornik je potvrdio da će proći kroz proces koji traje nekoliko godina, ali vojvotkinja je na kraju odustala od toga. Navodno jer se s princem 2020. preselila u Ameriku.

Kraljevski par dosad je već imao priliku posjetiti Portugal. Prošle godine su tamo uživali na romantičnom odmoru, na koji su u tajnosti doputovali nakon Invictus igara u Njemačkoj. To je tada potvrdio Jose Santos, voditelj Turističke zajednice regije Alenteja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • __Che__ 17.10.2024.

    jel na kredit ili ko doris pincic bez kredita?

Komentiraj...
Vidi sve komentare