To je to što me zanima!

Nemo nakon pobjede: 'Ovo je najluđa stvar ikad. Slomili smo trofej, ali dobili smo i novi...'

Jako smo zahvalni na ovom iskustvu i svim prijateljima koje smo upoznali ovdje. Samo to što smo bili dio ovoga je posebno, rekao je
Vidi originalni članak

Pobjedu na 68. Eurosongu odnijeli su Nemo iz Švicarske. S pjesmom 'The Code' postali su jedan od favorita te naposljetku pobijedili s najviše glasova.

PREDSTAVLJAJU ŠVICARSKU Tko su Nemo? Osvojili Eurosong, za sebe kažu da su nebinarni: 'Nisam ni muško ni žensko!'

- Preplavili su nas osjećaji. Naš mozak ovako što nije morao procesuirati dosad. Jako smo zahvalni na ovom iskustvu i svim prijateljima koje smo upoznali ovdje. Samo to što smo bili dio ovoga je posebno. Ova pjesma je promijenila naš život i u njoj pričamo svoju priču, a dotaknula je toliko ljudi. Ovo je najluđa stvar koja nam se dogodila - rekli su Nemo pa dodali:

- Ovo iskustvo je bilo intenzivno. Nije bilo ugodno cijelo vrijeme. Bilo je puno stvari koje se nisu činile za ljubav i to nas je učinilo tužnima. U isto vrijeme, tu je bilo puno ljubavi i toliko drugačijih kultura, ljudi koji su puni pozitive. To nam je dalo nadu.

Dodali su i da im je nevjerojatno to što će se njihovo ime spominjati uz Celine Dion, koja je Švicarsku predstavljala 1988. godine.

- Ovo je jako posebno za Švicarsku. Imamo toliko dobru glazbenu scenu, ali nije lako izaći iz Švicarske. Imamo toliko dobrih izvođača i ovo bi mogla biti platforma za sve njih - rekli su.

Zahvalili su se svima koji su sudjelovali u stvaranju pjesme.

- Želimo se zahvaliti ljudima koji su bili uključeni u stvaranje pjesme. Prošle godine u lipnju smo išli u kamp za pisanje pjesama, gdje smo pisali pjesme za druge. Tamo su nas pitali jesmo li ikada razmišljali o tome pa smo i pokušali. Tada smo napisali najposebniju i najkreativniju pjesmu - rekao je. 

Nakon nastupa im se dogodio i incident. Nemo su spustili trofej na pod, a on se razbio.

- Nismo samo slomili 'Code', slomili smo i trofej. Slomili smo i prst. Dobili smo novi pa sad tehnički imamo dva trofeja - osvrnuli su se na svoju nezgodu.

- Nisam toliko istraživao to i ne mogu dati izjavu o tome jer ne znam nikakve detalje - odgovorili su na pitanje o Joostu Kleinu, Nizozemcu kojeg su diskvalificirali s natjecanja. Što se tiče drugih natjecatelja, voljeli bi raditi na pjesmi s Bambie Thug, Marinom Satii te alyonom alyonom i Jerry Heil.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Alan&Ford 13.05.2024.

    Vidim da se naše LGBT udruge mudro šute .Da je u pitanju neki događaj ,već bi nas proglasili homofobnim . Koje LICEMJERJE .

  • billi Galeb 12.05.2024.

    Ja vidim dječačića u stramplama i suknjici. Ovo je naša budućnost

  • To je jedanaesterac 12.05.2024.

    Bolestan lik. Sam sebe uvjerio da ih je više. Pjesma OK. Naša je bolja. Ali lik u najlonkama. Eurosong postaje za 18+ gledatelje, možda je i to malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare