To je to što me zanima!

Nemeš se 'mota' oko Bojane, počeo je izbjegavati Marijanu

Nemeš i Marijana se izbjegavaju nakon burne večeri pod plahtama. Ona je uglavnom vježbala za dnevni zadatak, dok je on Bojani pomagao da prohoda na štulama
Vidi originalni članak

Ukućani su se obradovali gašenju svjetla u spavaćoj sobi jer su bili umorni nakon zabave priređene povodom Draženovog rođendana. Budni su bili jedino Nikola i Tamara, čavrljali su o svom odnosu tijekom zabave, roditeljima i showu nakon čega su otišli u krevet. Nakon buđenja Marijana, Tamara i Mila vježbale su za tjedni zadatak, a Dražen je za to vrijeme trčao po dvorištu kako bi bio u formi. Lester je prohodao na štulama, a u tome su mu pomogli Bojana i Nikola. Slavica je uz Marijaninu pomoć spremala ručak u kući dok ga je na otpadu pripremala Soraja uz Duškovu pomoć.

Marijana vježbala, a Nemeš pomogao Bojani

Nemeš i Marijana izbjegavali su se nakon burne večeri pod plahtama. Ona je uglavnom boravila u dnevnoj sobi gdje je vježbala za tjedni zadatak. Nakon Sorajinog ručka ukućani otpada su se dobacivali lopticom, a Horvat je kao i inače prao suđe. Nemeš se 'motao' oko Bojane te joj je pomagao da svlada hodanje na štulama. Radiša je u dnevnoj sobi pričao s Milom, Tamarom i Slavicom. Dok je Radašin odlučio izmasirati Milu, Tamarin maser bio je Milan, koji ne krije simpatije prema novoj stanarki kuće.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sanjica_1 27.03.2011.

    Ma taj Nemeš kako je krenuo prvo će on započeti "igru pod plahtom" pa će se ostali dečki pridružiti!!! Prvo je Marijana bila na redu, a sljedeća će bit Mila. Pa idemo dalje.. ;)

  • eddy1973 26.03.2011.

    to mu je taktika ...bit će zanimljivo kada dođe do muškog dijela bb stanara...al će bit napinjanja...

  • kozaribok 26.03.2011.

    Opasan ovaj pevac

Komentiraj...
Vidi sve komentare