To je to što me zanima!

Nema prekida: Nina i Pasquale ljetuju na Capriju, zaljubljeni su


Par se mazio na luksuznoj jahti na kojoj su i lani ljetovali. I tada, kad su ih prvi put uhvatili zajedno, odmarali su se na Capriju. Time su demantirali navodni prekid
Vidi originalni članak

Manekenka se na otoku odmara s talijanskim bogatašem i sinom Carlosom Mariom (10), kojeg ima iz braka s Fabriziom Coronom. Time je Nina Morić (36) demantirala nagađanja da je prekinula s Pasqualeom Granatom (36), s kojim je u vezi godinu dana. 


Par se mazio na luksuznoj jahti na kojoj su i lani ljetovali. I tada, kad su ih prvi put uhvatili zajedno, odmarali su se na Capriju. Manekenka je nedugo prije tog ljetovanja prekinula vezu s hokejašem Martinom Evansom. Nakon što je ostavila Evansa, Morić se kratko družila s Rossanom Rubicondijem, bivšim suprugom Ivane Trump, ali ubrzo se zaljubila u trgovca nekretninama Granatu. 
Pasquale se dobro slaže i s Nininim sinom Carlosom. 

Talijanski mediji pišu kako bi se par mogao uskoro vjenčati jer je Nina često isticala kako bi voljela imati veliku obitelj. Blagoslov joj je dao i bivši suprug Fabrizio, od kojeg se rastala 2009. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • اللهم آمين 11.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lulea 11.09.2012.

    još malo izaći će na tržište i rezervni djelovi za ninuuuuu

  • chiara77 11.09.2012.

    ne vrijedi da bude na stranicama 24 sata,nitko tko je otisao iz Hrvatske ne pljuje i ne srami se svoga podrijekla kao ona,moze se vidjet na f koliko ima prijatelj iz hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare